سس مایونز که یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین سسها در جهان است، طرز تهیه بسیار آسانی دارد و با چند ماده اولیه ساده آماده میشود.
آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که دوست دارید غذاهای مختلف را خودتان در خانه درست کنید و طرز تهیه آنها را یاد بگیرید؟ در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی دلتامگ قصد داریم طرز تهیه سس مایونز خانگی را به شما آموزش دهیم. با ما در ادامه همراه شوید تا بتوانید سس مایونز خانگی خود را آماده کنید و دیگر نگران مواد نگهدارنده موجود در محصولات بازاری نباشید.
مواد لازم برای تهیه سس مایونز خانگی
- مواد لازم برای تهیه سس مایونز خانگی
- تخممرغ ۳ عدد
- سرکه سفید یکسوم پیمانه
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع نیم لیتر
طرز تهیه سس مایونز خانگی
- ۳ عدد تخممرغ را داخل مخلوطکن بشکنید. یکسوم پیمانه سرکه سفید، یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری نمک را به تخممرغها اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- نیم لیتر روغن مایع را کمکم به مواد اضافه کنید تا آرام آرام سس شما غلیظ شود. خیلی راحت و سریع، سس مایونز شما آماده شد.
- شما میتوانید سس مایونز خود را داخل یخچال نگهداری کرده و خیلی سریع از آن استفاده کنید.
نکات مهم
- پس از مشاهده غلظت گرفتن سس دست از ادامه هم زدن بردارید؛ زیرا بیش از حد ترکیب کردن مواد میتواند سس شما را خراب کند و روغن پس دهد.
- روغن را به شکل قطره قطره به مخلوط اضافه کنید.
- برای اولین بار بهتر است از مواد اولیه کم برای تهیه سس استفاده کنید تا در صورت خراب شدن کار ناامید نشوید.
- بهتر است برای جا افتادن سس حداقل یک روز قبل از استفاده آن را تهیه کنید.
- در صورتی که سرکه سفید در دسترس نداشتید، میتوانید سرکه قرمز را جایگزین کنید. اما ناگفته نماند که سرکه قرمز باعث تغییر رنگ سس شما میشود.
- در دستورهای رژیمی مایونز خانگی، میتوانید به جای استفاده از روغن مایع از چند قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده کنید.
- برای اینکه مایونز شما کمی حالت صنعتی پیدا کند، میتوانید از نشاسته در ترکیب استفاده کنید.
تعداد کلمات مطلب: 321
ناشناس
28 بهمن 1402 در 2:40 ب.ظ
خیلی عالیه