کتلت مرغ با سس گوجه فرنگی یکی از روشهای تهیه این کتلت خوشمزه و بینظیر است که میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. برای تهیه آن میتوانید مخلوط سینه و ران مرغ بگیرید تا کتلت شما خشک نشود. میتوانید کمی هم دنبه گوسفندی چرخ شده شده داخل کتلت استفاده کنید تا طعم متفاوتی داشته باشید. با دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ با سس گوجه فرنگی
- سینه مرغ ۱ عدد
- ران مرغ ۱ عدد
- پیاز ۲ عدد بزرگ
- سیر ۱ حبه
- فلفل دلمه ۱ عدد
- زعفران ۱ قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی ۵ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت مرغ با سس گوجه فرنگی
مرحله اول
در مرحله اول باید سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید. ران و سینه مرغ را چرخ کنید یا از غذاساز یا ۱۲۳ کمک بگیرید تا چرخ شود. اگر هیچ یک در دسترس نبود مرغها را با چاقو ساطوری کنید.
مرحله دوم
در ادامه باید یکی از پیازها را پوست کنده و رنده ریز بزنید. آب آن را بگیرید و آن را در کنار سینه و ران مرغ چرخشده و سیر و فلفل دلمه رندهشده خوب ورز دهید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران بریزید و مواد را ورز دهید و نیم ساعت بگذارید تا در یخچال استراحت کند.
مرحله سوم
در ادامه باید داخل یک تابه کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. از مواد کتلت بردارید و در دست به آن شکل دهید. سپس هر دو طرف را در روغن کاملا سرخ کنید. پیاز دیگر را هم نگینی خرد کنید و با همین روغن کمی سرخ کنید تا نرم شود.
مرحله چهارم
گوجه فرنگیها را پوره یا رنده ریز بزنید و در کنار کمی دارچین و پاپریکا و پیاز تفت دهید تا خوشرنگ شود. بعد کتلتهای سرخشده را داخل سس گوجه فرنگی بگذارید و صبر کنید تا سس غلیظ شود و به خورد کتلتها برود. در انتها با برنج آن را نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه کتلت مرغ با سس گوجه فرنگی
- افزودن زعفران کتلتها را خوشرنگ میکند.
- حرارت موقع سرخ کردن کتلتها باید کم باشد تا کاملا مغزپخت شوند.
- اگر سینه مرغ را به همراه کمی دنبه چرخ کنید، میتوانید دیگر ران مرغ نریزید.
ناشناس
6 اسفند 1402 در 6:22 ب.ظ
خیلی زیبا است سپاس از شما عزیزان
ناشناس
15 اسفند 1402 در 1:23 ق.ظ
قاسمی خیلی قشنگ توضیح میدهید باتشکر از محبتتان
ناشناس
28 اسفند 1402 در 1:32 ب.ظ
عالی خوب لذت بخش 👍