دونات مرغ یک فینگر فود خوشمزه و راحت

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
با تهیه این فینگرفود ساده و خوشمزه می‌توانید در مهمانی و دورهمی میزبان فوق‌العاده‌ای باشید.
دونات مرغ

دونات مرغ یک فینگرفود خوشمزه و راحت است که با دو قلم مواد اولیه و ادویه‌های خوشمزه تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله دلتا می‌خواهیم طرز تهیه این فینگرفود ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا در مهمانی و دورهمی از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه دونات مرغ

  • سینه یا فیله مرغ 300 گرم
  • سیب زمینی آبپز 1 عدد
  • جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده 1 عدد درشت
  • سیر 2 تا 5 حبه
  • پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
  • زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
  • پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
  • آویشن 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • آرد سوخاری 1 پیمانه

طرز تهیه دونات مرغ

  • ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و سپس با پوست یا بدون پوست در مقداری آب قرار دهید تا آبپز شود. برای این کار می‌توانید از 2 یا 3 عدد سیب زمینی کوچک یا یک عدد سیب زمینی درشت استفاده کنید.
  • بعد از اینکه سیب زمینی‌ها کاملا نرم و پخته شدند، اجازه دهید سرد شده و سپس پوست آن‌ها را بگیرید.
  • سینه مرغ را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید و در غذاساز بریزید.

دونات مرغ

  • سپس سیب زمینی‌های پخته شده و سرد شده را برای تهیه دونات مرغ به غذاساز اضافه می‌کنیم. در این مورد توصیه می‌کنیم حتماً به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  • سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.
  • سپس پیاز را نیز به قطعات کوچک‌تر تقسیم کرده و به مواد اضافه کنید.
  • دو حبه الی سه حبه سیر گفته شده را داخل غذاساز بریزید.
  • در آخر ادویه‌ها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه کاری و نمک می‌شود را نیز به غذاساز اضافه کنید.
  • در آخر برای تهیه دونات مرغ خوشمزه، دو الی سه قاشق غذاخوری پودر سوخاری به غذاساز اضافه کنید.
  • غذاساز را روشن کنید و چند پالس بزنید تا همه مواد کاملاً یکدست مخلوط شود تا زمانی که خمیری لطیف داشته باشید.
  • خمیر را داخل قیف ماسوره بریزید؛ اگر خواستید از ماسوره طرح‌دار می‌توانید استفاده کنید.
مطلب پیشنهادی:  شهر برنج ایران کجاست؟

دونات مرغ سوخاری

  • بر روی یک سینی یک لایه سلفون یا کیسه فریزر بکشید.
  • خمیر را به وسیله ماسوره و با فشار دست، بر روی سینی پایپ کنید. در زمان انتقال خمیر بر روی سینی با ماسوره، حتماً شکل حلقه درآورید تا به در آخر دونات مرغ داشته باشید.
  • برای اینکه ابتدا و انتهای حلقه را بهم وصل کنید و دونات مرغ یکدستی داشته باشید، نوک انگشتان خود را خیس کرده و نقطه پایان را بهم وصل کنید.
  • حال خمیرهای آماده را به فریزر منتقل کنید و به مدت یک ساعت اجازه دهید تا استراحت کند و حالت بگیرد.

بعد از اینکه خمیرهای قالب زده را از فریزر خارج کردید، نوبت به سوخاری کردن دونات مرغ می‌رسد.

دونات مرغ سوخاری

  • ابتدا خمیر دونات را در آرد سفید قرار دهید و به آن آغشته کنید.
  • سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختی خارج شود.
  • بعد دونات مرغ آغشته به آرد را در ظرف تخم مرغ همزده قرار دهید.
  • بعد از اینکه همه قسمت‌های خمیر با تخم مرغ پوشش داده شد، دونات مرغ را داخل ظرف پودر سوخاری قرار داده و کاملاً آغشته کنید.
  • مرحله آخر، دونات مرغ را داخل روغن سرخ کرده و نوش جان کنید.

در آخر توصیه می‌کنیم برای آماده‌سازی غذاهای دورهمی از این مقاله ما که دستور پخت دو فینگرفود ساده و خوشمزه را نوشته‌ایم را مطالعه کنید.

تعداد کلمات مطلب: 560

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

چند ترفند آرایشی برای پاییز امسال

ما در این مطلب از مجله دلتا قصد داریم چند ترفند آرایشی برای پاییز امسال را به شما آموزش ده…