دونات مرغ یک فینگرفود خوشمزه و راحت است که با دو قلم مواد اولیه و ادویههای خوشمزه تهیه میشود. در این مقاله از مجله دلتا میخواهیم طرز تهیه این فینگرفود ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا در مهمانی و دورهمی از آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه دونات مرغ
- سینه یا فیله مرغ 300 گرم
- سیب زمینی آبپز 1 عدد
- جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده 1 عدد درشت
- سیر 2 تا 5 حبه
- پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
- پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
- آویشن 1/4 قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سفید 1 پیمانه
- آرد سوخاری 1 پیمانه
طرز تهیه دونات مرغ
- ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید و سپس با پوست یا بدون پوست در مقداری آب قرار دهید تا آبپز شود. برای این کار میتوانید از 2 یا 3 عدد سیب زمینی کوچک یا یک عدد سیب زمینی درشت استفاده کنید.
- بعد از اینکه سیب زمینیها کاملا نرم و پخته شدند، اجازه دهید سرد شده و سپس پوست آنها را بگیرید.
- سینه مرغ را به قطعات کوچکتر خرد کنید و در غذاساز بریزید.
- سپس سیب زمینیهای پخته شده و سرد شده را برای تهیه دونات مرغ به غذاساز اضافه میکنیم. در این مورد توصیه میکنیم حتماً به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.
- سپس پیاز را نیز به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و به مواد اضافه کنید.
- دو حبه الی سه حبه سیر گفته شده را داخل غذاساز بریزید.
- در آخر ادویهها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه کاری و نمک میشود را نیز به غذاساز اضافه کنید.
- در آخر برای تهیه دونات مرغ خوشمزه، دو الی سه قاشق غذاخوری پودر سوخاری به غذاساز اضافه کنید.
- غذاساز را روشن کنید و چند پالس بزنید تا همه مواد کاملاً یکدست مخلوط شود تا زمانی که خمیری لطیف داشته باشید.
- خمیر را داخل قیف ماسوره بریزید؛ اگر خواستید از ماسوره طرحدار میتوانید استفاده کنید.
- بر روی یک سینی یک لایه سلفون یا کیسه فریزر بکشید.
- خمیر را به وسیله ماسوره و با فشار دست، بر روی سینی پایپ کنید. در زمان انتقال خمیر بر روی سینی با ماسوره، حتماً شکل حلقه درآورید تا به در آخر دونات مرغ داشته باشید.
- برای اینکه ابتدا و انتهای حلقه را بهم وصل کنید و دونات مرغ یکدستی داشته باشید، نوک انگشتان خود را خیس کرده و نقطه پایان را بهم وصل کنید.
- حال خمیرهای آماده را به فریزر منتقل کنید و به مدت یک ساعت اجازه دهید تا استراحت کند و حالت بگیرد.
بعد از اینکه خمیرهای قالب زده را از فریزر خارج کردید، نوبت به سوخاری کردن دونات مرغ میرسد.
- ابتدا خمیر دونات را در آرد سفید قرار دهید و به آن آغشته کنید.
- سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختی خارج شود.
- بعد دونات مرغ آغشته به آرد را در ظرف تخم مرغ همزده قرار دهید.
- بعد از اینکه همه قسمتهای خمیر با تخم مرغ پوشش داده شد، دونات مرغ را داخل ظرف پودر سوخاری قرار داده و کاملاً آغشته کنید.
- مرحله آخر، دونات مرغ را داخل روغن سرخ کرده و نوش جان کنید.
در آخر توصیه میکنیم برای آمادهسازی غذاهای دورهمی از این مقاله ما که دستور پخت دو فینگرفود ساده و خوشمزه را نوشتهایم را مطالعه کنید.