سوسیس بندری یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر متعلق به استانهای جنوبی کشورمان است. این غذای خوشمزه معمولاً با سوسیس و پیاز سرخ شده فراوان تهیه میشود. اما در این مقاله از مجله دلتا میخواهیم یک دستور پخت سوسیس بندری خوشمزه و سریع با سیب زمینی را به شما آموزش دهیم. این غذا را میتوانید بدون نان یا با نان باگت میل کنید.
سوسیس بندری با سیب زمینی
سوسیس بندری با سیب زمینی یکی از خوشمزهترین غذاها است که البته با مدل ایرانی آن کمی تفاوت دارد. پیشنهاد میکنیم این دستور پخت را یک بار امتحان کنید.
مواد لازم:
- سوسیس 6 عدد
- پیاز 2 عدد بزرگ
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا سوسیسها را به صورت ورقهای خرد کنید و کنار بگذارید.
- سپس سیب زمینیها را داخل یک قابلمه پر آب بریزید و نیمپز کنید.
- در ادامه پوست سیب زمینیها را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
- پیازها را به صورت خلالی درشت خرد کنید و با کمی روغن در ماهیتابه تفت دهید.
- نکته مهم درباره سوسیس بندری این است که حتماً باید پیازهای درشت داشته باشد و اگر پیاز درشت دوست ندارید بهتر است به صورت نگینی خرد کنید.
- بعد از اینکه پیازها سبک و کاراملی شدند، سوسیس و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید.
- در ادامه مقداری نمک و فلفل به مواد داخل تابه اضافه کنید.
- کمی مواد داخل تابه را تفت میدهیم و در تابه دیگر کمی روغن را با رب گوجه فرنگی تفت میدهیم.
- بعد از اینکه خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد، کمی سس کچاپ را با نصف فنجان آب جوش مخلوط میکنیم و به مواد داخل تابه اضافه میکنیم.
- در آخر سوسیس را به مواد اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا سرخ و پخته شود.
- تا زمانی که آب داخل تابه تبخیر شود تفت دادن را ادامه دهید اما مراقب باشید غذا نسوزد.
بعد از پخته شدن سوسیس بندری، کمی گوجه فرنگی و خیارشور را داخل نان باگت قرار دهید و از مخلوط داخل تابه برای پر کردن آن استفاده کنید.
سوسیس بندری مجلسی
سوسیس بندری یکی از فینگرفودهای راحت و سریع است که برای مجالس و مهمانی بسیار مناسب است. برای تهیه این غذا کافی است مواد لازم و مراحل بالا را بدون سیب زمینی انجام دهید. ضمن اینکه پیشنهاد میکنیم حتماً از پیازهای خلال برای این دستور پخت استفاده کنید.