دال عدس با پلو و گوشت قلقلی

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
دال عدس خواص بی‌شماری دارد، از جمله کمک به گوارش و هضم غذا و کمک به درمان دردهای استخوان و مفاصل بخصوص برای سالمندان.

دال عدس با پلو یکی از خوشمزه‌ترین پلوها است که‌ می‌توانید به راحتی آن را با گوشت قلقلی برای شام یا ناهار تهیه کنید. پوست خارجی دال عدس گرفته شده و به رنگ نارنجی و از عدس سبز کوچک‌تر است و سریع‌تر‌ می‌پزد. شما‌ می‌توانید این پلو را با مرغ نیز تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه دال عدس با پلو را یاد بگیرید.

مواد لازم برای طرز تهیه دال عدس با پلو

  • دال عدس ۱.۵ پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری یا ریحان خشک ۲ قاشث غذاخوری
  • برنج ۳ پیمانه
  • زعفران دم‌کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم

دال عدس با پلو مجلسی

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا دال عدس را پاک‌ و با کمی آب به مدت ۱ ساعت خیس کنید. در ادامه برنج‌ را خوب بشویید و ۱ الی ۲ ساعت با کمی نمک خیس نمایید. برای ۳ پیمانه برنج حداقل ۱ قاشق غذاخوری نمک بریزید. زعفران را بسایید و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله دوم

یکی از پیاز‌ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و بعد آب پیاز را بگیرید و با گوشت و ادویه‌های گفته‌شده و نمک و آرد و جعفری، خوب مخلوط کنید تا یک‌دست و منسجم شود. در ادامه از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد و داخل روغن داغ سرخ کنید.

مطلب پیشنهادی:  2 روش آسان برای طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی

مرحله سوم

در ادامه یکی از پیازهای باقی‌مانده را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه خوب تفت دهید تا طلایی شود. بعد دال عدس را بدون افزودن آب به همراه کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

در ادامه برنج‌ را روی حرارت قرار دهید تا کم‌کم بجوشد و بعد کف روی برنج را بگیرید و بعد از اینکه نرم شد، باید برنج را آبکش کنید. کف قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه قرار دهید. کمی برنج ریخته و بعد مخلوط پیازداغ و دال عدس و زعفران را بریزید و همین لایه‌ها را تکرار کنید و ۴۰ دقیقه پلو را دم بگذارید. در انتها داخل دیس بکشید و به همراه گوشت قلقلی سرو‌ کنید.

نکات طرز تهیه دال عدس با پلو

  • می‌توانید به دلخواه گوشت قلقلی را بین پلو و به همراه دال عدس بریزید.
  • نیازی به پخت دال عدس نیست و با خیس خوردن بخار برنج‌ می‌پزد و نرم‌ می‌شود.
  • حتما برای تهیه این پلو از پیازداغ فراوان استفاده کنید تا عطر بی‌نظیری به آن بدهد.

تعداد کلمات مطلب: 401

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…