روشی ساده برای تهیه خورشت بادمجان

1
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خورشت‌هایی که با گوشت چرخ‌کرده آماده می‌شوند، سریع هستند و برای زمان‌هایی که عجله دارید، گزینه مناسبی به نظر می‌رسند.

خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و ساده است که می‌توانید با لپه یا بدون آن را تهیه کنید. این خورشت خوشمزه و مجلسی است و شما می‌توانید برای مهمانی‌های خود به راحتی آن را تهیه کنید. می‌توانید برای چاشنی این خورشت از غوره یا رب لیمو عمانی و حتی پودر آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید از بادمجان قلمی یا دلمه‌ای استفاده و به دلخواه برای تزیین از گوجه گیلاسی استفاده کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • بادمجان ۳ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • غوره یا رب لیمو یا پودر لیمو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

خورشت بادمجان با گوشت

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

اگر می‌خواهید از لپه استفاده کنید باید لپه را ۱ ساعت خیس کنید و یک بار بجوشانید تا کف آن از بین برود و نیم‌پز شود. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان‌ها از بین برود.

مرحله دوم

بادمجان‌ها را آبکشی کنید و روی یک دستمال نخی قرار دهید. سپس داخل یک تابه کمی روغن بریزید و بادمجان‌ها را سرخ کنید. گوجه‌ها را نیز بشویید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل تابه سرخ کنید.

مطلب پیشنهادی:  با منو سوخاری تی اف سی آشنا شوید!

مرحله سوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد و به همراه کمی روغن داخل تابه گود سرخ کنید تا شیشه‌ای شود و بعد گوشت را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه باید ادویه‌ها را به همراه رب اضافه کنید تا عطر ادویه‌ها بلند شود و بوی خامی رب از بین برود.

مرحله چهارم

در ادامه لپه را نیز به همراه مواد کمی تفت دهید. حالا باید بادمجان‌ها و گوجه سرخ‌شده را به همراه ۱ پیمانه آبجوش اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد. نیم ساعت آخر باید غوره یا پودر لیمو را اضافه و نمک خورشت را تست کنید.

نکات کلیدی در تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده

  • می‌توانید از پوره گوجه فرنگی به‌جای رب استفاده کنید.
  • در انتها برای تزیین از گوجه گیلاسی سرخ‌شده و کمی جعفری استفاده کنید.
  • به دلخواه می‌توانید کمی به بادمجان‌ها ماست بزنید تا روغن کمتری جذب شود.

خورشت بادمجان با گوشت و لپه

تعداد کلمات مطلب: 392

اپلیکیشن مجله دلتا

یک نظر

  1. ناشناس

    23 بهمن 1402 در 3:44 ب.ظ

    خیلی عالی است

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…