خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید با لپه یا بدون آن را تهیه کنید. این خورشت خوشمزه و مجلسی است و شما میتوانید برای مهمانیهای خود به راحتی آن را تهیه کنید. میتوانید برای چاشنی این خورشت از غوره یا رب لیمو عمانی و حتی پودر آن استفاده کنید. همچنین میتوانید از بادمجان قلمی یا دلمهای استفاده و به دلخواه برای تزیین از گوجه گیلاسی استفاده کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- بادمجان ۳ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- لپه ۱/۲ پیمانه
- غوره یا رب لیمو یا پودر لیمو به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده
مرحله اول
اگر میخواهید از لپه استفاده کنید باید لپه را ۱ ساعت خیس کنید و یک بار بجوشانید تا کف آن از بین برود و نیمپز شود. بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجانها از بین برود.
مرحله دوم
بادمجانها را آبکشی کنید و روی یک دستمال نخی قرار دهید. سپس داخل یک تابه کمی روغن بریزید و بادمجانها را سرخ کنید. گوجهها را نیز بشویید و به صورت حلقهای برش بزنید و داخل تابه سرخ کنید.
مرحله سوم
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد و به همراه کمی روغن داخل تابه گود سرخ کنید تا شیشهای شود و بعد گوشت را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه باید ادویهها را به همراه رب اضافه کنید تا عطر ادویهها بلند شود و بوی خامی رب از بین برود.
مرحله چهارم
در ادامه لپه را نیز به همراه مواد کمی تفت دهید. حالا باید بادمجانها و گوجه سرخشده را به همراه ۱ پیمانه آبجوش اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد. نیم ساعت آخر باید غوره یا پودر لیمو را اضافه و نمک خورشت را تست کنید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده
- میتوانید از پوره گوجه فرنگی بهجای رب استفاده کنید.
- در انتها برای تزیین از گوجه گیلاسی سرخشده و کمی جعفری استفاده کنید.
- به دلخواه میتوانید کمی به بادمجانها ماست بزنید تا روغن کمتری جذب شود.
ناشناس
23 بهمن 1402 در 3:44 ب.ظ
خیلی عالی است