طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی بدون مخمر

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر به دنبال یک عصرانه خوشمزه هستید که در کمتر از یک ساعت آماده شود، این مقاله را از دست ندهید.
نان پنیر و سیب زمینی

نان پنیر و سیب زمینی یک میان‌وعده خوشمزه و جدید است که می‌توانید با ساده‌ترین مواد اولیه آن را تهیه کنید. در این مقاله از مجله دلتا می‌خواهیم طرز تهیه این عصرانه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای نان پنیر و سیب زمینی

  • آرد سفید 225 گرم
  • پنیر پیتزا 125 گرم
  • آب 200 میلی لیتر
  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • پودر خردل نصف قاشق چایخوری
  • کره به مقدار لازم

نان پنیر و سیب زمینی

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

  • سیب زمینی 4 عدد متوسط
  • شیر نصف لیوان
  • کره 100 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه پوره سیب زمینی

  • ابتدا کره را از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد.
  • سیب زمینی‌ها را کامل بشویید و بگذارید آبپز شود.
  • بعد از پخته شدن سیب زمینی‌ها، پوست آن‌ها را بگیرید و اجازه دهید خنک شود.
  • سیب زمینی‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده تا راحت‌تر بتوانید با گوشتکوب له کنید.
  • سپس کره را به همراه شیر و مقداری نمک و فلفل به سیب زمینی‌ها اضافه کنید.
  • مواد را با یک قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

نان پنیر و سیب زمینی

اگر احساس کردید که بافت پوره به اندازه کافی لطیف نیست، کمی شیر اضافه کنید تا به بافت دلخواه برسد. ضمن اینکه می‌توانید برای تغییر طعم، از سبزی خشک و معطر استفاده کنید.

طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی

  • کف یک سینی را با کمی کره چرب کنید.
  • آرد را به همراه نمک، پودر خردل و بکینگ پودر داخل یک کاسه بزرگ الک کنید.
  • 2 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را کنار بگذارید و بقیه پنیر را به همراه سیب زمینی پوره شده داخل کاسه بریزید.
  • آب و روغن را بر روی مواد بریزید و کامل مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید.
  • خمیر را بر روی سطحی آردپاشی شده پهن کنید و به شکل یک دایره به قطر 20 سانتی‌متری درآورید.
  • با کمک چاقو خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و باقی پنیر که نگه داشته بودید را، روی خمیر بپاشید.
  • خمیر را در فر از قبل گرم شده با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید تا کاملاً طلایی و ترد شود.
  • بعد از گذشت این مدت زمان، نان را از فر درآورید و بر روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود.
مطلب پیشنهادی:  از کاهش وزن تا تقویت مو با خواص انجیر خشک

نان پنیر و سیب زمینی

در آخر می‌توانید نان پنیر و سیب زمینی را در زمان سرو، به 4 قسمت تقسیم کنید و به عنوان میان‌وعده یا شام میل کنید. توجه داشته باشید که می‌توانید به جای پنیر پیتزا، از پنیر قرمز لیستر استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم در کنار این غذای خوشمزه، دونات مرغ که یک فینگرفود سریع است را تهیه کرده و نوش جان کنید.

تعداد کلمات مطلب: 447

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…