طرز تهیه کیک هلو تابستانی خوشمزه و خوشبو

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر می‌خواهید با میوه‌های تابستانی یک دسر تابستانی خوشمزه تهیه کنید، این مقاله را از دست ندهید.
کیک هلو

کیک هلو یکی از خوشمزه‌ترین و خوشبوترین دسرهای تابستانی است. هلو میوه‌ای شیرین و خوشبو است و قصد داریم تا زمانی که هنوز این میوه سرحال و آبدار است از آن یک کیک خوشمزه تهیه کنیم. در این مقاله از مجله دلتا طرز تهیه کیک هلو تابستانی خوشمزه و خوشبو را مطالعه می‌کنید و امیدواریم برای یک عصر خنک تابستانی آن را بپزید. در ادامه پیشنهاد می‌کنیم مقاله دستور پخت مرغ با هلو را مطالعه کنید تا یک غذای متفاوت تابستانی بپزید.

مواد لازم

  • هلو 5 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه

  • قالب کیک را چرب کنید و تا پایان مراحل مخلوط کردن مواد، داخل یخچال بگذارید.
  • هلوها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس هلوها را به صورت ریز و نگینی خرد کنید.
  • شکر، روغن یا کره را باهم در یک کاسه بریزید و به مدت 5 دقیقه باهم ترکیب کنید. اگر قصد دارید که از شربت یا آبمیوه هلو برای طعم بهتر استفاده کنید، حتماً مقدار شکر را از یک پیمانه به نصف پیمانه تغییر دهید.
  • بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب شد، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
  • وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • سپس آرد را به همراه بکینگ پودر به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه کیک کاملاً یکدستی داشته باشید.
  • هلوهای خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و مجدداً خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

نکته: به جای خرد کردن هلوها می‌توانید آن‌ها را رنده یا با غذاساز پوره کنید. این حالت را به کسانی که دوست ندارند تکه‌های پخته شده میوه را زیر دندان احساس کنند پیشنهاد می‌کنیم. ضمن اینکه اگر در هنگام پوره کردن، هلوها آب انداختند مشکلی نیست و می‌توانید با آب به مواد کیک آن را اضافه کنید.

  • فر را بر روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
  • قالب را از یخچال خارج کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.
مطلب پیشنهادی:  اولین آپارتمان جهان در کدام شهر بنا شد؟

کیک هلو

قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 40 دقیقه صبر کنید تا کیک هلو بپزد. البته می‌توانید بعد از گذشت 30 دقیقه یک سیخ چوبی یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید. اگر از مایه کیک به خلال دندان نچسبید، یعنی کیک هلو شما پخته شده است.

بدون فر کیک هلو بپزید

اگر فر ندارید و هوس کرده‌اید این کیک هلو خوشمزه و خوشبو را میل کنید، کافیست یک قابلمه کوچک را چرب کنید و مایه را داخل آن بریزید. سپس درب قابلمه را با دم‌کنی ببندید و بر روی حرارت بسیار ملایم شعله پخش‌کن گاز قرار دهید. با این روش، کیک شما 50 دقیقه برای پختن لازم دارد و بعد از آن می‌توانید نوش جان کنید.

این کیک بسیار خوش‌طعم و خوشبو است و به شما قول می‌دهیم حتی در زمان آماده‌سازی هم، بوی خوش هلو کل خانه را پر کند. در آخر می‌توانید کیک را با کمی کارامل و هلوی تازه تزئین کرده و نوش جان کنید.

تعداد کلمات مطلب: 509

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…