دستور پخت مرغ با هلو یک غذای تابستانی خوشمزه است که در این مقاله مجله دلتا به شما آموزش میدهیم. برای این دستور پخت پیشنهاد میکنیم از قسمت سینه مرغ استفاده کنید. ضمن اینکه هلوها اگر سفت باشد مشکلی نیست چون در هر صورت پخته و نرم میشود. برای مرینیت بهتر است از پیاز قرمز و ماست یونانی پرچرب استفاده کنید تا به خوبی نرم شود. این غذا طعمی شیرین و تند دارد و بسیار خوشمزه است. ضمن اینکه پیشنهاد میکنیم اگر به دنبال یک غذای ساده و مجلسی هستید، طرز تهیه کیک مرغ با نان تست را حتماً امتحان کنید.
مواد لازم:
- ماست یونانی 1 فنجان
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- روغن ترجیحاً زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری + 3/4 فنجان
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- ریحان 1/4 فنجان
- هلو 3 الی 4 عدد
- سینه مرغ 2 الی 3 عدد
- پیاز ترجیحاً قرمز 2 عدد
- آویشن 3 شاخه
دستور پخت مرغ با هلو در فر
- در یک کاسه کوچک یک فنجان ماست یونانی پرچرب، 2 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را به همراه نمک و فلفل آسیاب شده بریزید و خوب ترکیب کنید تا بافت یکدست پیدا کنند.
- سپس سینه مرغ را داخل یک کیسه ترجیجاً زیپ کیف قرار دهید و مواد مرینیت را داخل آن بریزید.
- کیسه مرغ را به مدت یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خوب مزهدار شود. اگر نتیجه بهتری میخواهید از شب قبل کیسه مرغها را داخل یخچال قرار دهید تا مزهدار شود اما یک ساعت قبل از پخت از یخچال درآورید تا به دمای اتاق برسد.
- فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- مرغها را به مدت 2 الی 3 دقیقه در تابهای چدنی با کمی روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود.
- سپس 1/4 فنجان سرکه بالزامیک را به تابه اضافه کنید.
- در ادامه 3 شاخه آویشن، 2 عدد پیاز متوسط و 3 الی 4 هلو تازه ورقه شده را به تابه اضافه کنید.
- ماهیتابه را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر قرار دهید.
- بعد از پخته شدن مرغها در فر، تابه را بیرون آورده و 10 دقیقه قبل از برش زدن اجازه استراحت به مرغ بدهید.
- برای تاپینگ میتوانید کمی ریحان خرد شده بریزید و نوش جان کنید.
دستور پخت مرغ با هلو سرخ شده
- طبق دستور گفته شده برای مرینیت مرغ جلو میرویم اما به جای فر، مرغها را داخل تابه روی اجاق گاز سرخ میکنیم.
- 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک تابه بزرگ میریزیم و حرارت اجاق گاز را روی متوسط رو به بالا میگذاریم.
- 1/2 فنجان پیاز متوسط زرد خلال شده را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
- سینه مرغها را به تابه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید؛ اجازه دهید مرغها حدود 2 دقیقه سرخ شود.
- مرغها را از تابه خارج کنید اما روغن و پیاز را بگذارید داخل تابه باقی بماند. اگر روغن داخل تابه کم است، کمی اضافه کنید.
- 2 حبه سیر را خرد کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
- سپس 1/3 فنجان سرکه بالزامیک را اضافه کرده و تفت دهید.
- 1 قاشق غذاخوری عسل و 2 فنجان هلو خرد شده سفت و رسیده را به همراه 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده یا پوره شده اضافه کنید.
- کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
- مرغها را به تابه اضافه کنید و بین هلو و گوجه فرنگیها قرار دهید.
- حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه بگذارید مرغ بپزد و در آخر مقداری ریحان روی آن بریزید.
ناشناس
6 مرداد 1403 در 2:17 ب.ظ
عالیه ممنون حتمآامتحان میکنم