پیراشکی سوسیس، یکی از غذاهای بسیار خوشمزهای است که دستور پخت سادهای دارد و میتوانید آن را خیلی سریع برای میان وعدهتان آماده کنید. اگر عاشق سوسیس هستید و میخواهید یک غذای متفاوت را امتحان کنید، با مجله دلتا همراه باشید تا دستور پخت پیراشکی سوسیس را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز
- خمیر یوفکا: 1 بسته
- سوسیس: 4 تا 5 عدد
- قارچ: 400 گرم
- پیاز: 1 عدد متوسط
- فلفل دلمه: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- روغن مایع: به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
دستور پخت پیراشکی سوسیس
-
مرحله اول: آماده سازی مواد میانی پیراشکی
ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و داخل ماهیتابه بریزد و تفت دهید تا زمانیکه رنگ پیازها طلایی شود.
در همین حین، سوسیس، قارچ و فلفل دلمه را هم نگینی کرده و به پیازها اضافه کنید و مقداری تفت دهید. توجه داشته باشید که حرارت گاز باید روی شعله متوسط باشد. بعد از اینکه مواد تفت داده شدند، رب گوجه فرنگی و مقداری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید. درب ماهیتابه را نگذارید، تا آب اضافی تبخیر شود.
-
مرحله دوم: پیچیدن پیراشکی
خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف پهن کنید و آن را به ابعاد و اندازههای دلخواهتان در بیاورید. سپس، به اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری از مایه پیراشکی بردارید و وسط خمیر بریزید و روی مواد، پنیر پیتزا بریزید. توجه داشته باشید که لبههای خمیر باید کامل بسته شود تا مواد بیرون نریزد.
نکتهای که باید در این قسمت به آن اشاره کنیم این است که، مقداری زرده تخم مرغ را به آرامی به تمام قسمتهای پیراشکی بزنید تا تردتر شود.
-
مرحله سوم: سرخ کردن پیراشکی
- سرخ کردن در فر: روی سینی فر، یک کاغذ روغنی بگذارید و پیراشکیها را روی آن بچینید و درون فر بگذارید. توجه داشته باشید که فر از قبل باید به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده باشد.
- سرخ کردن در ماهیتابه: داخل ماهیتابه روغن بریزید و زمانی که داغ شد، پیراشکیها را داخل آن بیندازید. در طول سرخ شدن، چند بار پیراشکیها را جابجا کنید تا هر دو طرف و تمامی قسمتها، کامل سرخ و طلایی شوند.
برای سرو پیراشکی سوسیس، روی آن انواعی از سسها مانند سس گوجه فرنگی، مایونز یا خردل بزنید و نوش جان کنید.
میتوانید در تهیه این پیراشکی، نخود فرنگی، ذرت و یا سیب زمینی هم استفاده کنید و ادویههای مورد دلخواهتان مانند آویشن، پودر سیر و پاپریکا هم اضافه کنید.