ته دیگ مجلسی میتواند آبروی میزبان را در مهمانی و دورهمیها نگه دارد. در این مقاله از مجله دلتا میخواهیم 3 مدل ته دیگ مجلسی را به شما آموزش دهیم که حتماً پای ثابت سفرههای مهمانی و دورهمی شما خواهند بود.
ته دیگ بادمجون یا کدو سبز
اگر به دنبال ته دیگ مجلسی متفاوت برای مهمانی و دورهمیها هستید، پیشنهاد میکنیم از طعم بینظیر ته دیگه بادمجون یا کدو غافل نشوید. این ته دیگ معمولاً با برنج سرو میشود و برای غذاهایی مانند تهچین، خورشت قیمه و زرشک پلو بسیار عالی است.
مواد لازم:
- بادمجان یا کدو سبز 1 الی 3 عدد بسته به سایز
- گوجه فرنگی 2 الی 3 عدد
- نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
- کدوها یا بادمجانها را پوست بگیرید و به دلخواه به صورت حلقهای یا نوارهای باریک برش بزنید.
- نمک و روغن را داخل قابلمه بریزید و سپس بادمجان یا کدو را بچینید.
- گوجه فرنگیها را به صورت نوارهای باریک برش بزنید و به کدو یا بامجون اضافه کنید.
- برنج را بر روی مواد کف قابلمه بریزید و شعله را روی ملایم قرار دهید تا تهدیگ آماده شود.
ته دیگ سیب زمینی و کنجد
ته دیگ مجلسی سیب زمینی رنده شده و کنجد یکی از لذیذترین انواع ته دیگ است. این ته دیگ مجلسی را میتوانید برای ماکارونی یا استانبولیپلو درست کنید.
مواد لازم:
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- زعفران به مقدار لازم
- کنجد تازه یا آسیاب شده 2 الی 3 قاشق غذاخوری
- نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینیها را پوست بگیرید و درشت رنده کنید.
- سپس داخل آب سرد بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا نشاسته سیب زمینی جدا شود.
- از آب خارج کنید و خوب خشک کنید.
- سیب زمینیها را داخل ظرف مناسبی بریزید و زعفران دم کرده، کنجد و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- کمی از مخلوط را بچشید و در صورت نیاز، مجدداً نمک اضافه کنید.
- مواد ترکیب شده را کف قابلمه بریزید و خوب پهن کنید.
- در آخر برنج را روی سیب زمینیها بریزید.
ته دیگ کاهو
اگر قصد دارید برای مهمانی و دورهمی سبزی پلو بپزید و به دنبال یک دستور پخت ته دیگ مجلسی خوشمزه هستید، به شما ته دیگ کاهو را پیشنهاد میکنیم. برای این ته دیگ بهتر است برگهای بزرگ کاهو را انتخاب کنید.
مواد لازم:
- کاهو شسته شده 4 الی 6 برگ
- نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
- کاهوها را به اندازه کف قابلمه انتخاب کنید و قسمتهای اضافی را برش بزنید.
- سپس کاهوها را ا زقابلمه درآورید و به مدت یک دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود. به این صورت راحتتر داخل قابلمه قرار میگیرد.
- مقداری روغن و نمک داخل قابلمه موردنظر بریزید و انتهای ساقه کاهوها را به سمت مرکز قابلمه قرار دهید.
- برنج آبکش شده را بر روی برگهای کاهوها بریزید.
- به مدت 30 الی 40 دقیقه اجازه دهید ته دیگ مجلسی با حرارت ملایم بپزد.
امیدواریم این 3 مورد ته دیگ مجلسی را برای مهمانی و دورهمیها تهیه و نوش جان کنید. ضمن اینکه پیشنهاد میکنیم مطلب چگونه ته دیگ ترد و خوشمزه داشته باشیم را حتماً مطالعه کنید.