2 دستور پخت غذای کتویی خوشمزه با مرغ

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
پیدا کردن دستور پخت غذای کتویی خوشمزه با مرغ، در شرایطی که کربوهیدرات کم و مجاز داشته باشد کار دشواری است. این کار زمانی سخت‌تر می‌شود که ما ایرانی‌ها به حضور کربوهیدرات بالا در سفره عادت داریم.
غذای کتویی خوشمزه

یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی رژیم کتو، پروتئین است و در دسترس‌ترین پروتئین برای اکثر افراد، مرغ است. اما پخت غذای کتویی خوشمزه با مرغ، برای طولانی مدت کار دشواری است. بنابراین اکثر افرادی که رژیم کتوژنیک را برای لاغر شدن یا از بین بردن استاپ وزنی انتخاب می‌کنند، همواره به دنبال دستور پخت‌های جدید و خوشمزه هستند.

در این مقاله از مجله دلتا قصد داریم 2 دستور پخت غذای کتویی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. این دستور پخت‌ها، درصد کمی کربوهیدرات مجاز دارند و پیشنهاد می‌کنیم حتماً آن‌ها را امتحان کنید. ضمن اینکه توصیه می‌کنیم اگر اطلاعات کافی درباره رژیم کتوژنیک و مزایا و معایب آن ندارید، این مقاله را مطالعه کنید.

دستور پخت مرغ و سبزیجات کبابی کتویی

در این دستور پخت غذای کتویی خوشمزه، از سبزیجات خانواده کلم استفاده شده که هر کدام به مقدار مجاز روزانه کربوهیدرات دارند.

غذای کتویی خوشمزه

مواد لازم

برای پخت این غذای کتویی خوشمزه، به این مواد اولیه نیاز داریم:

  • ران مرغ با پوست و استخوان 6 عدد
  • بیکن 4 برش
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • روغن آووکادو 2 قاشق غذاخوری
  • کره نمکی 2 قاشق غذاخوری
  • گل کلم 1 عدد متوسط
  • کلم بروکسل نصف پیمانه
  • نمک 1 و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • پاپریکا نصف قاشق چایخوری
  • گشنیز خورد شده نصف قاشق چایخوری
  • پودر زیره سبز 4/3 قاشق چایخوری

دستور پخت

  • برای پخت غذای کتویی خوشمزه ابتدا فر را روشن می‌کنیم تا به اندازه 250 درجه سانتی‌گراد گرم شود.
  • سپس کره را داغ کرده و در یک کاسه کوچک می‌گذاریم. نصف ادویه‌های نمک، فلفل، زیره و پاپریکا را به همراه سیر به ظرف کره اضافه می‌کنیم و خوب ترکیب می‌کنیم.
  • ترکیب کره، سیر و ادویه‌ها را با یک برس بر روی مرغ‌ها می‌مالیم.
  • در یک کاسه دیگر، روغن آووکادو را به همراه بیکن، گل کلم، کلم بروکسل‌های نصف شده و باقی‌مانده نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.
  • سینی فر را آماده می‌کنیم و مرغ‌ها را به همراه سبزیجات داخل آن می‌چینیم.
مطلب پیشنهادی:  مقابله با ناامیدی با ۷ راهکار طلایی

مدت زمان پخت این غذای کتویی خوشمزه، حدود 40 دقیقه در دمای 250 درجه سانتی‌گراد است. پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه پوست مرغ‌ها ترد و طلایی شود چند دقیقه آخر، شعله گریل را روشن کنید. ضمن اینکه اگر از طعم ران مرغ خوشتان نمی‌آید، پیشنهاد می‌کنیم سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و به روش گفته شده بپزید.

طرز تهیه مرغ کاری کتویی

یکی از خوشمزه‌ترین ادویه‌ها که ترکیب فوق‌العاده‌ای با مرغ دارد، ادویه کاری است. در ادامه، دستور پخت مرغ کاری کتویی را به شما خواهیم گفت.

مرغ کاری کتویی

مواد لازم

  • مرغ 200 گرم
  • قارچ 250 گرم
  • خامه 3 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد متوسط
  • ادویه کاری به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

دستور پخت

  • مرغ‌ها را که پیشنهاد می‌کنیم از قسمت سینه باشند، تکه تکه کرده و در روغن سرخ کنید.
  • بعد از سرخ شدن مرغ‌ها، کمی آب به قابلمه اضافه کنید تا خوب بپزد و آب مرغ تمام شود.
  • بعد از تمام شدن آب مرغ‌ها، کره را اضافه کنید تا با حرارت آب شود.
  • در این مرحله، پیاز را رنده کنید و با مقداری نمک و پودر کاری به مرغ‌ها اضافه کنید و تفت دهید.
  • سپس قارچ‌ها را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نرم شود. در این قسمت پیشنهاد می‌کنیم برای جلوگیری از آب انداختن قارچ‌ها، کمی شعله را زیاد کنید.
  • در نهایت خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به خورد هم بروند.

برای میل کردن این غذای کتویی خوشمزه پیشنهاد می‌کنیم از نان‌هایی که درصد کمتری کربوهیدرات دارند استفاده کنید.

تعداد کلمات مطلب: 578

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…