یخ در بهشت طالبی یکی از نوشیدنیهای بسیار خوشمزه و راحت در تابستان است که برای رفع عطش و پذیرایی مناسب به نظر میرسد. یکی از دسرهای یا نوشیدنیهای ایرانی یخ در بهشت است که شما میتوانید به دلخواه به آن خاکشیر یا تخم شربتی یا انواع عرق هل و گلاب و بهارنارنج اضافه کنید تا از خواص خوب این گیاهان دارویی نیز بهرهمند شوید. میتوانید از طالبی سبز یا ملون برای تهیه یخ در بهشت طالبی استفاده کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت طالبی
- طالبی ۱ عدد
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه یخ در بهشت طالبی
مرحله اول
ابتدا طالبی یا ملون را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس داخل یک ظرف در بسته به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه یخی شود. میتوانید در این نوشیدنی از خاکشیر یا تخم شربتی نیز استفاده نمایید.
مرحله دوم
بعد از ۱ ساعت طالبی را از فریزر خارج و داخل مخلوط کن یا میکسر یا با کمک گوشتکوب برقی میکس کنید. شکر و گلاب را اضافه نمایید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس از یک صافی رد کنید تا کاملا مایه یکدست و رقیقی بهدست بیاید.
مرحله سوم
در ادامه مایه بهدستآمده را داخل یک ظرف فلزی بریزید و ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا حالت یخی پیدا کند. بعد از ۲ ساعت از فریزر خارج و به آن خاکشیر و تخم شربتی اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از حالت یخزده خارج شود و داخل لیوان سرو بریزید.
نکات کلیدی در تهیه یخ در بهشت طالبی
- میتوانید با عرق بهار نارنج نیز این یخ در بهشت را سرو کنید.
- از چند اسکوپ بستنی روی یخ در بهشت استفاده نمایید.
- بهجای شکر میتوانید از عسل استفاده کنید.