نان گوشت ترکی یکی از نانهای بسیار ساده و خوشمزه است. شما میتوانید این نان را با مواد گوشتی یا مرغی با حتی سبزیجات میتوانید تهیه کنید. این نان را میتوانید برای شام یا ناهار تهیه کنید. شما میتوانید این نان خوشمزه را در فر یا حتی در تابه تهیه کنید. نان گوشت از دو قسمت مواد تهیه شده است که ابتدا باید خمیر را با خمیر مایه عمل بیاورید و با مواد گوشتی پر کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای نان گوشت ترکی
- آرد فانتزی ۵۰۰ گرم
- تخممرغ ۱ عدد
- کره ۵۰ گرم
- خمیر مایه ۷ گرم
- نمک ۶ گرم
- شیر ۲۶۰ میلی لیتر
- شکر ۵ گرم
مواد لازم برای مواد میانی
- گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- رب ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
مرحله اول
ابتدا تمام مواد را باید با ترازو اندازهگیری کنید. در این رسپی از خمیرمایه فوری استفاده شده است و اصلا نیازی عملآوری ندارد و مستقیم با مواد مخلوط میشود. اگر ندارید با کمی شیر ولرم و شکر خمیرمایه را ۱۰ دقیقه بگذارید تا کف کند.
مرحله دوم
داخل یک کاسه آرد بریزید و خمیرمایه فوری را به همراه شکر و نمک ترکیب و بعد وسط مواد را گود کنید و تخممرغ را به همراه نیمی از شیر اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه باید کمکم شیر را اضافه کنید تا خمیر یکدست و نرمی بهدست بیاید و در انتها کره نرمشده را اضافه کنید حالا باید خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود. میتوانید از استند میکسر برای ورز دادن استفاده کنید و یا خمیر را به مدت ۱۰۰ بار به سطح کاسه بکوبید تا نرم شود. کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
مرحله چهارم
وقتی خمیر در حال استراحت است باید مواد گوشتی را تهیه کنید. برای تهیه مواد گوشتی باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا خوب سرخ شود و بعد فلفل دلمه را به همراه رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله پنجم
در ادامه پف خمیر را بگیرید و به شکل گرد باز کنید. دور تا دور خمیر را با کاردک بهصورت دایرهای خطهایی ایجاد کنید. حالا مواد گوشتی را روی خطهای ایجاد شده بریزید و بعد سیاهدانه یا کنجد بریزید و ۳۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا تا کمی پف کند. نان را داخل سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا بپزد.
نکات کلیدی در تهیه نان گوشت ترکی
- خمیر مایه فوری را از لوازم قنادی میتوانید تهیه کنید.
- آرد فانتزی باعث بافت بهتر نان میشود.
- مواد میانی را میتوانید به دلخواه تغییر دهید.
مصطفی
11 فروردین 1403 در 2:34 ق.ظ
خیلی عالی است.