بورک (Burek) یک میانوعده فوقالعاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیشغذا تشکیلشده از یک خمیرنان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقهای که در این خمیر پیچیدهشده و در روغن سرخ و یا در فر پخته میشوند. با ما همراه شوید و طرز تهیه چند نوع بورک خوشمزه را فرا بگیرید. در این مطلب از دلتامگ به آموزش بورک با خمیر یوفکا پرداخته شده است.
مواد لازم
- خمیر یوفکا: مقدار لازم
- سیبزمینی: ۳ عدد
- پیاز: یک عدد
- روغنزیتون: به میزان لازم
- پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- زرده تخممرغ: یک عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه بورک با طعمی شگفتانگیز
- سیبزمینیها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- سپس سیبزمینیهای پخته را ریز خرد یا رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
- پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید، پنیرها را اضافه و کمی مخلوط کنید.
- خمیر یوفکا را به نوبت باز کنید و رویآنها با یک فرچه، کمی زرده تخممرغ بزنید. سپس مقداری از مخلوط آماده شده را داخل خمیر بریزید.
- لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبههای خمیر کمی زرده تخممرغ بزنید. (زرده تخممرغ مانند چسب عمل میکند).
کف سینی را چرب کنید، سپس بورک با خمیر یوفکا را که آماده کردهاید، کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد، پس از آمادهشدن بورکها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکات طرز تهیه بورک با خمیر یوفکا
- میتوانید بورک با خمیر یوفکا را برای صبحانه یا عصرانه پنیر و سبزیجات را در خمیر یوفکا پیچیده و در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید.
- برای مواد میانی بورک میتوانید از گوشت چرخکرده، کالباس، سوسیس، گوجه، زیتون، فلفلدلمهای، اسفناج، قارچ و غیره استفاده کنید.