پلمبیر آناناس از دسرهای مقوی و خوشمزهای است که عطر و بویی بینظیر دارد و بهراحتی در منزل تهیه میشود.
پلمبیر آناناس دسری مجلسی و بینظیر است که میتوانید برای پذیرایی از مهمانها در مجالس و مهمانیهای مختلف آن را تهیه کنید. اگر به انواع پلمبیر علاقهمند هستید، به شما پیشنهاد میدهیم که از تهیۀ پلمبیر آناناس در منزل غافل نشوید.
مواد لازم:
- خامۀ فرم گرفته: یک لیوان
- شیر: یک لیوان
- پودر ژلۀ آناناس: یک بسته
- پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
- آب کمپوت آناناس: یک لیوان
- کمپوت آناناس: ۸ حلقه
- مغز گردو خرد شده: دو قاشق غذاخوری
- بستنی وانیلی نرم شده: یک لیوان
طرز تهیه:
پودر ژله و پودر ژلاتین را با یکدیگر مخلوط کنید.
یک لیوان آب کمپوت آناناس به مخلوط پودر ژله بیفزایید. به روش بنماری (حرارت غیرمستقیم) آن را ذوب کنید تا پودر ژلاتین و ژله در آب حل شوند.
اگر از پودر خامه یا خامۀ منجمد استفاده میکنید، آن را فرم دهید.
سه حلقه از آناناسها را نگینی خرد کنید.
ژلاتین و ژلۀحل شده را از روی شعله بردارید تا کمی خنک شود. سپس بستنی وانیلی، شیر، خامۀ فرم گرفته و مغز گردو را با مخلوط ژلاتین حل شده ترکیب کنید و مخلوط را در قالب چرب شده بریزید.
قالب را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر بهخوبی بسته و بهراحتی از قالب جدا شود.
بعد از مدت یاد شده، دسر را از یخچال بیرون بیاورید و بقیۀ حلقههای آناناس را نگینی خرد کنید و در دسر بگذارید.
پس از خارج کردن دسر از قالب، با حلقههای آناناس دسر را تزیین کنید یا با خامۀ فرم گرفته شده دور دسر را شکوفه بزنید.
نکات طلایی:
بهجای مغز گردو میتوانید از خلال پسته یا مغزهای دیگر به دلخواه استفاده کنید.
اگر آب کمپوت کم است، از محلول آب و آب کمپوت برای حل کردن پودر ژله و ژلاتین استفاده کنید.
تعداد کلمات مطلب: 280