جوجه کباب با سس نارنج یکی از روشهای مرینت کردن مرغ و جوجه است و همانطور که از نام این غذا مشخص است از آب نارنج یا رب نارنج میتوانید برای مزهدار کردن این غذا استفاده کنید. طعم و مزه این غذا فوقالعاده خوشمزه است و به واسطه داشتن نارنج طعمی جدید و فوقالعاده به شما میدهد. شما میتوانید این مرغ را از شب قبل تهیه و در فر یا روی زغال و یا حتی تابه نیز آن را درست کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با سس نارنج
- مرغ کامل خردشده ۱ عدد
- آب ۲ عدد پیاز
- سس فلفل تند ۱ قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه ۴ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- زعفران دمکرده به مقدار لازم
- روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
- زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول
ایتدا یک مرغ کامل را بهصورت جوجه خرد کنید. بهتر است در خرد کردن دقت کنید زیرا اندازه باید یکدست باشند تا خوب پخته و مغزپخت شوند و نباید اندازه کوچک و بزرگ باشند. پیازها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و حالا باید به کمک یک صافی آب پیاز را بگیرید و تفاله پیاز باقیمانده را دور بریزید.
مرحله دوم
داخل یک کاسه بزرگ آب پیاز را به همراه نارنج و ادویهها و سیر پورهشده و سس فلفل و ادویهها و روغن بریزید و خوب مخلوط کنید. مرغهای خردشده را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا همه مرغها یکدست مزهدار شوند. روی کاسه را پوشانده و ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله سوم
زغال را با کمک ژل آتشزنه آماده کنید و صبر کنید تا داغ شود. جوجههای مزهدارشده را میتوانید روی توری فلزی یا روی سیخ بزنید و روی منقل قرار دهید و کمی باد بزنید و مدام بچرخانید تا خوب برشته و طلایی شود.
مرحله چهارم
در ادامه جوجه را به سیخ چوبی یا فلزی کوچک بزنید و در سینی فر چربشده قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید تا جوجهها در دمای ۱۸۰ درجه بپزند و برشته شوند. برای پخت در تابه نیز میتوانید از تابه معمولی یا گریل استفاده و جوجه را سرخ کنید.
نکات کلیدی در تهیه جوجه کباب با سس نارنج
- میتوانید از رب نارنج استفاده نمایید.
- به دلخواه میتوانید مقدار زعفران را کم و زیاد کنید.
- در فرهای برقی و توستر نیز میتوانید این کباب را درست نمایید.