خورشت هویج با آلو بدون گوشت یکی از روشهای تهیه این غذا است که بسیار سریع و راحت تهیه میشود. بعضی اوقات شاید از خوردن گوشت و مرغ خسته شده باشید و دوست دارید غذای راحت و فوری را تهیه کنید. پیشنهاد ما خورشت هویج با آلو بدون گوشت است و برای کسانی که گیاهخوار هستند یا منع مصرف گوشت و مرغ دارند نیز مناسب است. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت هویج با آلو بدون گوشت
- پیاز ۱ عدد
- لپه ۱ پیمانه
- گوجهفرنگی ۴ عدد
- رب انار ملس ۱ قاشق غذاخوری
- هویج ۳ عدد
- آلو خورشتی ۷ عدد
- زعفران دمکرده غلیظ به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، فلفل قرمز و ادویه کاری به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت هویج با آلو بدون گوشت
مرحله اول
برای تهیه این خورشت ابتدا باید لپه را یک ساعت خیس کنید تا نفخ آن از بین برود. سپس داخل یک قابلمه کمی آب و نمک بریزید تا فقط جوش بیاید و قل بزند و کف روی آن را بگیرید و آبکش کنید. این کار باعث از بین رفتن بوی بد آن میشود.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک تابه یا قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را به همراه ادویههای گفتهشده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پیاز کمی سبک و شیشهای شود. در ادامه لپه را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله سوم
گوجهفرنگیها را از قبل پوست بگیرید و رنده کنید یا میتوانید با گوشتکوب پوره نمایید. پوره آن را اضافه کنید و به همراه آن رب انار را نیز افزوده و تفت دهید تا آب اضافه گوجه کمی کشیده و مواد با هم سرخ شوند.
مرحله چهارم
هویجها را پوست بگیرید و بهصورت خلالی درشت خرد کنید و همراه مواد فوق تفت دهید تا کمی نرم شود. روی مواد آب داغ بریزید و ابتدا حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید. سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا نیم ساعت خورشت جاافتاده شود. در ۱۵ دقیقه انتهایی آلوها را که از قبل خیس کردید به همراه آب آن و کمی زعفران به خورشت اضافه کنید و بگذارید تا آلوها نرم شوند
نکات کلیدی در تهیه خورشت هویج با آلو بدون گوشت
- میتوانید بهجای رب انار از رب نارنج نیز استفاده کنید.
- لپه را زیاد سرخ نکنید زیرا باعث میشود خورشت شما دیر بپزد.
- میتوانید از چوب دارچین یا پودر آن استفاده کنید.
ناشناس
28 اسفند 1402 در 2:17 ق.ظ
باسلام برنامه هاتون بینظره