مرغ سوخاری کنتاکی از غذاهای بینالمللی است که در سراسر دنیا به روشهای مختلف طبخ میشود.
مرغ سوخاری کنتاکی یا همان KFC مشهور، یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای رستورانی و فست فودی است. اگرچه فرمول اصلی پخت مرغ کنتاکی در دنیا همچنان جزو اسرار مهم است اما تقریبا همه میدانند که ۱۱ ادویه برای پخت آن لازم است و البته نمک و فلفل جزو اساسی این ادویههاست. طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی حرفهای و خوشمزه را در دلتامگ بخوانید.
مواد لازم
(مناسب برای ۵ نفر)
- ساق مرغ با پوست ۱۵ عدد
- آرد گندم ۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار دلخواه
- پودر آویشن ۱ و ½ قاشق چایخوری
- پودر پیاز ۱ و ½ قاشق چایخوری
- پودر جعفری خشک ۱ و ½ قاشق چایخوری
- پودر ریحان خشک ۱ و ½ قاشق چایخوری
- پودر سیر ۱و ½ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱ و ½ قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا ۱ و ½ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز تند ۱ قاشق چایخوری (یا کمتر بستگی به ذائقه شما دارد)
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۲ لیوان
- سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی
- برای درست کردن مرغ سوخاری کنتاکی ابتدا تمام ادویههای موجود را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
- در یک ظرف دیگر سه عدد تخم مرغ را بشکنید و با قاشق یا همزن دستی یا برقی خوب هم بزنید. کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم مرغ هم زده بپاشید. به ازای هر یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید نیاز دارید. ۲ لیوان شیر را در یک ظرف بریزید و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شیر غلیظ شود.
- ساقهای مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملا آب آنها گرفته و خشک شود. سپس ساقهای مرغ را کاملا به مخلوط ادویه جات آغشته کنید.
- در یک ظرف در دار بزرگ ساقهای مرغ آردی را بچینید و شیر غلیظ شده را روی آنها بریزید. در ظرف را ببندید و به مدت ۲ تا سه ساعت در یخچال نگه دارید.
- ساقهای مرغ را از یخچال خارج کنید. تخممرغها را در یک ظرف جدا خوب هم بزنید. سپس هر کدام از ساقهای مرغ مزهدار شده را ابتدا در آرد گندم بزنید، سپس به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد گندم بزنید تا تمام قسمتهای آن آغشته شود.
- برای سرخ کردن مرغ سوخاری کنتاکی در یک قابلمه (حتما باید قابلمه یا یک ماهیتابه گود باشد) مقداری روغن بریزید. سطح روغن باید نیمی از ارتفاع قابلمه یا ماهیتابه گود را بپوشاند. روغن را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید (اگر روغن خوب داغ شود مرغ سوخاری کنتاکی شما روغن کمتری به خودش جذب میکند). حالا ساقهای مرغ آماده شده را به آرامی در روغن فراوان سرخ کنید.
- ساقها باید در روغن داغ غوطهور شوند. بعد از اینکه سطح روی ساق مرغ طلایی شد آن را با کفگیر مخصوص از روغن خارج کنید. برای اینکه روغن اضافه مرغ کنتاکی رستورانی شما گرفته شود بلافاصله ساق را روی حوله کاغذی قرار دهید. سس مخصوص مرغ سوخاری عموما سس کچاپ است. مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی را با انواع سبزیجات کبابی یا سیب زمینی سرخ شده میل کنید.
نکات تهیه مرغ سوخاری کنتاکی
- برخی برای درست کردن مرغ کنتاکی سوخاری رستورانی ابتدا تکههای مرغ را میپزند اما در روش اصلی پخت مرغ کنتاکی مرغ پخته نمیشود و با همان روغن داغ مغز پخت میشود.
- از فیله سوخاری نیز برای درست کردن کنتاکی مرغ میتوانید استفاده کنید.
- میتوانید به صورت مساوی آرد گندم و شیر خشک را برای درست کردن آرد سوخاری مرغ کنتاکی رستورانی استفاده کنید که البته سلیقهای است. همچنین ترکیب نصف آرد سفید و نصف شیر خشک هم در برخی دستورهای پخت ذکر شده است.
- در روش درست کردن مرغ سوخاری رستورانی شیر غلیظ شده با سرکه سفید طعم و مزه مرغ کنتاکی را دو چندان میکند از آن غافل نشوید.
- علاوه بر ساق و فیله با تمام قسمتهای مرغ با همین دستور میتوانید در منزل مرغ کنتاکی سوخاری به روش KFC درست کنید.
تعداد کلمات مطلب: 631