ترشی کلم بنفش با آب نمک یکی از ترشیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید برای مهمانیهای فوری و به صورت یک روزه آن را تهیه کنید. با این روش اصلا ترشی شما تغییر رنگ نمیدهد یا کپک نمیزند. حتی میتوانید از این ترشی برای دورچین غذاهای خود استفاده کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم بنفش با آب نمک
- کلم بنفش ۱ عدد متوسط
- نمک ۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه ۱ پیمانه
- آب جوشیده سرد ۱ پیمانه
- فلفل و سیر به دلخواه
طرز تهیه ترشی کلم بنفش با آب نمک
مرحله اول
ابتدا باید کلم بنفش را بشویید و روی یک دستمال قرار دهید تا خشک شود. سپس کلم را خرد کنید. میتوانید از رنده یا تیغههای مختلف برای خرد کردن کلم استفاده کنید یا به کمک چاقو به صورت یکدست برش بزنید.
مرحله دوم
حالا باید کلمهای خردشده را همراه نمک داخل کاسه بریزید و به مدت ۵ دقیقه ماساژ دهید تا نمک به خورد کلم برود. یک در قابلمه یا سینی روی کاسه قرار دهید و ۱ ساعت بگذارید در دمای آشپزخانه بماند.
مرحله سوم
بعد از ۱ ساعت میبینید که کلم بنفش آب پس داده است. اصلا نباید این آب را داخل ترشی بریزید. یک صافی را روی لگن قرار دهید و کلم بنفش را داخل صافی بریزید و خیلی کم فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس کلم را داخل کاسه بریزید و به آن سرکه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در ادامه آب جوشیده و سردشده اضافه کنید و بعد شکر را بریزید و هم بزنید. حالا باید ظرف تمیز و استریلشده را بردارید و از مواد ترشی داخل آن بریزید. به دلخواه میتوانید چند حبه سیر و فلفل تند به صورت لایهای داخل ترشی قرار دهید و در ترشی را ببندید و یک روز در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه ترشی کلم بنفش با آب نمک
- شکر باعث میشود تند و تیزی ترشی گرفته شود.
- افزودن سیر یا فلفل تند دلخواه است ولی عطر و طعم فوقالعادهای به ترشی میدهد.
- اگر آب کلم را نگیرید رنگ ترشی کدر میشود. اصلا نباید به کلمها فشار زیادی بیاورید که آب آن خارج شود.