تهیه کیک شیر با شکلات داغ بدون فر

1
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کیک شیر داغ شکلاتی طعم بی‌نظیری دارد و هر چقدر پودر کاکائو شما مرغوب‌تر باشد رنگ کیک شما تیره‌تر می‌شود و در نتیجه یک کیک کاکائویی با طعم و بافت عالی خواهید داشت.

کیک شیر با شکلات داغ یکی از کیک‌های بسیار پر طرفدار است که پف بسیار خوبی دارد و بافت بسیار نرم و پنبه‌ای را تشکیل‌ می‌دهد. شما‌ می‌توانید این کیک خوشمزه را داخل فر یا قابلمه بپزید و برای تزیین و سرو از انواع سس‌های شکلاتی و کاراملی استفاده نمایید. کیک شیر داغ شکلاتی مخصوص کسانی است که طعم و مزه کیک‌های شکلاتی را دوست دارند. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شیر با شکلات داغ

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۵۰ گرم معادل ۱/۴ پیمانه
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید ۹۳ گرم یا ۳/۴ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲۵ گرم معادل ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین ۱/۴  قاشق چای‌خوری
  • شیر ۱۲۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • کره سرد به مقدار لازم

طرز تهیه کیک

طرز تهیه کیک شیر با شکلات داغ

مرحله اول

ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید و با کمک ترازو یا پیمانه مخصوص شیرینی‌پزی یا لیوان دسته‌دار فرانسوی مواد را اندازه بگیرید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. برای پخت بدون فر نیز یک قابلمه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

مرحله دوم

در ادامه باید کره را داخل یک شیر جوش بریزید و شیر را اضافه کنید و بگذارید تا کره ذوب شود. شکر و تخم‌مرغ و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود. این زمان به قدرت همزن برقی شما بستگی دارد و ۳ الی ۴ دقیقه طول‌ می‌کشد.

مطلب پیشنهادی:  خواص بابونه برای زیبایی را بهتر بشناسید

مرحله سوم

در ادامه باید روغن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد مواد خشک ترکیب‌شده در مرحله اول را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس کره و شیر را همان‌طور که داغ است به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. دقت کنید بیش از اندازه هم نزنید تا بافت کیک ریز و یکدست در بیاید.

شکلات داغ با کیک

مرحله چهارم

حالا باید مایه کیک تهیه‌شده را در قالب چرب‌شده یا قابلمه داغ‌شده بریزید. کره نرم‌شده را داخل قیف بریزید و به صورت یک خط باریک در جهت طول قالب بکشید. در انتها قالب را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. برای پخت بدون فر نیز باید داخل قابلمه با در بسته به مدت ۵۰ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد و در انتها با سس شکلاتی سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه کیک شیر با شکلات داغ

  • برای فرهای برقی باید دما را روی ۱۶۰ درجه قرار دهید و فن را روشن کنید و به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
  • برای نتیجه بهتر از ترازو استفاده کنید.
  • افزودن جوش شیرین باعث پف بهتر کیک‌ می‌شود.

کیک شیر با شکلات داغ

تعداد کلمات مطلب: 479

اپلیکیشن مجله دلتا

یک نظر

  1. ناشناس

    23 بهمن 1402 در 3:38 ب.ظ

    خیلی خوب می باشد

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…