مرغ با آب نارنج، یک طعم دلپذیر

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
آب نارنج به دلیل داشتن مزه ترش می‌تواند به مرغ شما طعم بهتری بدهد بنابراین این غذا را امتحان کنید و مزه خوب آن را احساس نمایید.

مرغ با نارنج یا مرغ با آب نارنج یکی از خوشمزه‌ترین مرغ‌ها است که طعم نارنج و کره آن را فوق‌العاده لذیذ کرده است و‌ می‌توانید این خوراک خوشمزه را همراه با یک پلوی خوشمزه برای مهمانی‌های خود با آب نارنج تهیه کنید. این نوع غذاها به دلیل ترش بودن آن بیشتر در گیلان تهیه‌ می‌شود. حتی اگر نارنج در اختیار نداشتید‌ می‌توانید کمی لیموترش را با شکر مخلوط کنید و داخل این مرغ خوشمزه اضافه کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ با آب نارنج

  • مرغ خردشده ۴ تکه
  • کره ۵۰ گرم
  • آب نارنج تازه ۱/۲ پیمانه
  • روغن به مقدار لازم
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ با آب نارنج

طرز تهیه مرغ با آب نارنج

مرحله اول

ابتدا مرغ‌ها را بشویید و خشک کنید. داخل یک تابه یا قابلمه گود کره را به همراه کمی روغن بریزید تا داغ شود. روغن مانع سوختن کره‌ می‌شود. تکه‌های مرغ را بدون افزودن هیچ ادویه‌ای داخل تابه قرار دهید و خوب سرخ کنید. بهتر است در تابه را بگذارید تا به اطراف روغن نپاشید.

مرحله دوم

در ادامه باید به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا مرغ‌ها خوب سرخ شوند. در طول این مدت آن‌ها را خوب زیر و رو کنید تا بپزند و بخار کند. اصلا نیازی به افزودن آب نیست و مرغ با آبی که خودش انداخته و بخار آب بپزد. بعد از ۱ ساعت ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مطلب پیشنهادی:  شیشه‌ رنگی :رقص چشم‌نواز رنگ و نور

مرحله سوم

بعد از افزودن ادویه‌ها باید کمی روغن مایع و آب نارنج تازه را اضافه کنید. اگر آب نارنج ندارید آب لیموترش را با شکر مخلوط کنید و روی مرغ‌ها بریزید. حالا در قابلمه را قرار دهید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگذارید با حرارت کم بپزند.

مرحله چهارم

در ادامه وقتی مرغ در حال پخت است. پیازها را پوست بگیرید و به همراه کمی کره و روغن تفت دهید تا سبک شود. در ادامه سیر پوست‌کنده را به‌طور درسته به همراه کمی دارچین و زردچوبه و نمک اضافه کنید و بعد رب را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. در انتها کمی آب جوش بریزید تا سس غلیظ شود. بعد از پخت مرغ، آن را به همراه سس ربی و پلو سرو کنید.

دستور پخت مرغ با آب نارنج

نکات کلیدی در تهیه مرغ با آب نارنج

  • به دلخواه سس ربی را حذف کنید.
  • می‌توانید از کمی بادمجان سرخ‌شده در کنار این مرغ استفاده کنید.
  • اگر رب نارنج دارید‌ می‌توانید به‌جای آب نارنج استفاده کنید.
  • نارنج ویتامین C بسیار بالایی دارد.

تعداد کلمات مطلب: 419

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

ماشین انسان‌شویی ساخته شد! انقلابی در تکنولوژی و راحتی انسان

در دنیای پرشتاب امروز، فناوری‌های نوآورانه به دنبال تسهیل زندگی روزمره ما هستند. یکی از جد…