کباب پاکستانی یکی از کبابهای بسیار خوشمزه و ساده است که با گوشت چرخ کرده تهیه میشود و فوق العاده لذیذ تهیه میشود. این کباب عطر و بوی فوقالعادهای دارد و اگر یک بار تهیه کنید عاشق طعم و مزه این غذای خوشمزه پاکستانی میشوید. شما میتوانید این کباب را شب قبل تهیه کنید و ورز دهید و داخل یخچال بگذارید و اگر عجله دارید به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب پاکستانی
- پیاز بزرگ ۲ عدد
- سیر ۴ حبه
- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- گشنیز ساطوری شده ۱/۲ پیمانه
- گوجهفرنگی ۴ عدد
- سیبزمینی ۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
طرز تهیه کباب پاکستانی
مرحله اول
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب آن را هم جدا کنید. گشنیز را تمیز و ساطوری ریز خرد کنید. ۲ عدد از گوجهفرنگی را بشویید و نگینی خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و پوره کنید.
مرحله دوم
در ادامه باید گوشت را به همراه پیاز و گوجهفرنگی نگینی شده و گشنیز و ادویهها و سیر خوب ورز دهید. برای این کار بهتر است دستکش دست کنید و مواد را به خوبی ورز دهید تا منسجم شود. روی مواد را بکشید و ۱ الی ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزهها به خورد گوشت برود.
مرحله سوم
در ادامه باید سینی فر را چرب کنید و از مواد بردارید و با کمک کوبیدهزن یا دست به شکل کباب کوبیده دربیاورید و داخل سینی فر بگذارید. روی آن را شکل دهید و روی سینی را فویل کشیده و ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه بگذارید تا کباب پاکستانی بپزد. در انتها فویل را بردارید و از کره و زعفران روی کباب رومال کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید. به دلخواه میتوانید در آخر گوجه فرنگیهای باقیمانده را به همراه سیب زمینی پوست بگیرید و خرد کنید و داخل فر قرار دهید تا کبابی شود.
مرحله چهارم
برای پخت در تابه نیز مواد را کف تابه چربشده بریزید و با کمک قاشق مانند کباب تابهای جدا کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از پختن یک طرف را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و به همراه سیب زمینی سرخشده و گوجه فرنگی سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه کباب پاکستانی
- در هر دو روش از مخلوط کره و زعفران استفاده کنید و دو طرف کباب خوشرنگ شود.
- تهیه سیبزمینی کبابی یا سرخشده دلخواه است.
- برای فرهای برقی دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
ناشناس
22 آذر 1402 در 3:47 ب.ظ
ممنون از شما