شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

2
6
زمان مطالعه: 2 دقیقه
شیرینی‌های خانگی که بدون فر تهیه می‌شوند همیشه طرفداران خاص خود را داشته‌اند. امروز تصمیم داریم تهیه شیرینی زبان را بدون فر به شما یاد بدهیم.

شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر یکی از انواع شیرینی‌‌های خوشمزه و معروف است که طرفداران بی‌شماری دارد. شیرینی زبان بسیار لذیذ و ترد است و‌‌ می‌توانید برای مهمانی‌‌ها و دورهمی‌‌های خود، این شیرینی پر طرفدار را در خانه و به راحتی و بسیار ساده تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

  • خمیر یوفکا ۱ بسته
  • عسل ۲ قاشق غذاخوری
  • آب ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر یوفکا

طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

مرحله اول

ابتدا خمیر یوفکا را از بسته بیرون آورید و روی سطح کار مقداری آرد بریزید و خمیر را روی سطح قرار دهید و با وردنه خمیر را باز کنید تا اندازه خمیر زبان شود. کناره‌‌های خمیر را با یک چاقوی تیز برش دهید تا خمیر مستطیلی شود.

مرحله دوم

در یک ظرف مناسب آب را به همراه عسل بریزید و مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس با استفاده از یک قلم‌موی مخصوص آشپزی از مواد آماده‌شده روی خمیر آغشته کنید تا تمام سطح خمیر از مواد آغشته شود.

مرحله سوم

با استفاده از یک قالب مخصوص شیرینی زبان روی خمیر قالب بزنید. وسط خمیرهای قالب‌زده را یک برش دهید ولی دقت کنید، برش شما کامل نباشد و همچنین فشار زیادی نیاورید در حدی که وسط خمیر خط بیفتد. خمیرها را داخل قابلمه‌ای که از قبل کاغذ روغنی انداخته‌اید به ترتیب بچینید.

مطلب پیشنهادی:  روستای ورکانه، بهشت بکر همدان

شیرینی زبان خانگی

مرحله آخر

روی شعله گاز، شعله پخش کن قرار دهید و قابلمه‌ای که شیرینی داخل آن چیده‌شده را روی شعله پخش کن بگذارید و در قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید و مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا شیرینی‌‌ها بپزند. بعد از این شیرینی‌‌های شما آماده است. روی آن‌‌ها را‌‌ می‌توانید با پودر پسته یا بادام تزئین کنید.

شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

نکات مهم برای تهیه شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

  • می‌توانید از خمیر هزارلا برای این شیرینی استفاده کنید.
  • شیرینی‌‌ها را‌‌ می‌توانید داخل سینی فر بچینید و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
  • دقت کنید زیاد به خمیر دست نزنید تا فرم آن خراب نشود و خمیر در زمان پخت خنک باشد.
  • می‌توانید از ۱ پیمانه شکر و آب برای شربت روی شیرینی به جای عسل استفاده کنید.

تعداد کلمات مطلب: 362

اپلیکیشن مجله دلتا

2 دیدگاه

  1. ناشناس

    21 آذر 1402 در 1:39 ق.ظ

    عالی بود

    پاسخ

  2. ناشناس

    21 آذر 1402 در 1:41 ق.ظ

    لطفا بازهم اموزش بدون فر وروی گاز رااموزش بدهید

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…