جوجه کباب تابه‌ای، غذای مجلسی و لذیذ

2
3
زمان مطالعه: 3 دقیقه
بسیاری از افراد از تهیه جوجه کباب به سیخ کشیدن و روی گاز یا ذغال قرار دادن آن را می‌دانند، این در حالی است که روش‌های بسیاری برای درست کردن این غذای خوشمزه وجود دارد.
جوجه کباب تابه‌ای

تعداد کلمات مطلب: 562

اپلیکیشن مجله دلتا

2 دیدگاه

  1. عسل

    14 شهریور 1402 در 6:10 ق.ظ

    عاااالی بود ممنم ممنون🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩

    پاسخ

    • نگین آشناگر

      16 شهریور 1402 در 12:06 ب.ظ

      ممنون دوست عزیز از همراهی شما.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

با نوشیدن آب سرد کالری بسوزانید و لاغر شوید

هیچ مدرکی مبنی بر مضر بودن نوشیدن آب سرد برای سلامتی وجود ندارد. هم آب سرد و هم آب هم‌دمای…