جوجه کباب تابه‌ای، غذای مجلسی و لذیذ

۲
3
زمان مطالعه: 3 دقیقه
بسیاری از افراد از تهیه جوجه کباب به سیخ کشیدن و روی گاز یا ذغال قرار دادن آن را می‌دانند، این در حالی است که روش‌های بسیاری برای درست کردن این غذای خوشمزه وجود دارد.
جوجه کباب تابه‌ای

تعداد کلمات مطلب: ۵۶۲

اپلیکیشن مجله دلتا

۲ دیدگاه

  1. عسل

    ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ در ۶:۱۰ ق٫ظ

    عاااالی بود ممنم ممنون🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩

    پاسخ

    • نگین آشناگر

      ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ در ۱۲:۰۶ ب٫ظ

      ممنون دوست عزیز از همراهی شما.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خداحافظی تلخ با کشتی یونانی کیش، عجایب و داستانی فراموش‌نشدنی

کشتی یونانی کیش یکی از جذاب‌ترین جاذبه‌های تاریخی و گردشگری ایران است که با گذشت زمان، نه‌…