پاستیل خانگی خوشمزه ترین و پرطرفدارترین خوراکیها در سراسر دنیا است. در این مقاله از مجله دلتا میخواهیم 2 طرز تهیه برای پاستیل خانگی را به شما آموزش دهیم. در یکی از روشها طرز تهیه پاستیل ساده و در دیگری، پاستیل بدون گلوکز و ژلاتین را آموزش میهیم. بنابراین پیشنهاد میکنیم اصلاً این مقاله را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی ساده
- پودر ژله با رنگ دلخواه 1 بسته
- ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- گلوکز مایع 1 قاشق غذاخوری
- آب جوش نصف لیوان
طرز تهیه پاستیل خانگی ساده
- آب جوش را به همراه پودر ژله، ژلاتین و گلوکز داخل یک کاسه استیل میریزیم.
- سپس کاسه را به روش بنماری بر روی بخار آب کتری یا سماور قرار میدهیم تا مواد داخل کاسه آب شود.
- تا زمانی که پودر ژله، ژلاتین و گلوکز کامل در آب حل شود صبر میکنیم.
- یک قالب سیلیکونی با طرحهای کوچک انتخاب کنید و با مقدار خیلی خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب کنید.
- مایه را داخل قالب بریزید و داخل فریزر قرار دهید.
- به طور کلی قالب سیلیکونی حاوی مایه باید 20 تا 30 دقیقه درون فریزر باقی بماند تا درست شود. بعد از گذشت این مدت زمان، دستها را با روغن مایع کمی چرب میکنیم و مایه که درست کردهایم را دانه به دانه از قالب سیلیکونی جدا میکنیم.
اگر به ژلاتین و گلوکز حساسیت دارید یا میخواهید طعم متفاوتی از پاستیل خانگی را تجربه کنید، دستور تهیه بعدی برای شماست.
مواد لازم برای پاستیل خانگی بدون ژلاتین و گلوکز
- پودر ژله 1 بسته
- آب جوش 1.2 لیوان
- آبمیوه دلخواه 1.4 لیوان
- شکر 4 قاشق غذاخوری
- آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستیل خانگی بدون ژلاتین و گلوکز
- آب جوش و شکر را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا دانههای شکر حل شود.
- سپس پودر ژله را اضافه کنید و مجدداً تا زمانیکه تمام دانههای پودر حل شود ادامه دهید.
- بسته به سلیقه و ذائقه، آبمیوه دلخواه را با شکر مخلوط کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
- مواد را کاملاً هم بزنید و روی حرارت بسیار کم قرار دهید یا به روش بنماری ادامه دهید.
- بعد از حل شدن، اجاق گاز را خاموش کنید یا ظرف را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید که مواد باید حل شوند و به نقطه جوش نرسند.
- آب لیمو را به مایه اضافه کنید.
- طبق روش پاستیل خانگی ساده، مایه را داخل قالب سیلیکونی با طرحهای کوچک میریزیم و به مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.
پاستیل خانگی شما آماده است و میتوانید نوش جان کنید. توجه داشته باشید که اگر میخواهید پاستیل خانگی شما رنگارنگ و جذاب باشد، از چند رنگ ژله با طعم متفاوت در کاسههای مختلف استفاده کنید. ضمن اینکه این خوراکی را به مدت یک ماه در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. در آخر پیشنهاد میکنیم اگر به دنبال اسنک و تنقلات ساده هستید، طرز تهیه پفک خانگی با مواد بدون ضرر را امتحان کنید.