طرز تهیه کباب تابه ای گردویی شمالی، یک غذای خوشمزه

0
4
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کباب تابه ای یک غذای خوشمزه است که اکثراً در زمان‌هایی که وقت کافی نداریم، آن را می‌پزیم. این بار می‌خواهیم یک کباب تابه ای ترش و خوشمزه یاد بگیریم.
کباب تابه ای گردویی

کباب تابه ای گردویی یک غذای خوشمزه و مجلسی فوق‌العاده آسان برای پذیرایی از مهمان است. غذای پرطرفدار شمالی که با گوشت چرخ‌کرده، گردو و ادویه‌های معطر و خوشمزه تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله دلتا می‌خواهیم این غذای خوشمزه را که کاملاً با سایر غذاهای شمالی متفاوت است را آموزش دهیم.

در نظر داشته باشید که مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این کباب حدود 30 الی 40 دقیقه است. بنابراین جزو غذاهای سریع و خوشمزه ایرانی قرار می‌گیرد. اگر به طعم‌های جدید علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌کنیم 7 روش مزه دار کردن جوجه کباب خوشمزه و ارزان را امتحان کنید.

مواد لازم برای کباب تابه ای گردویی

مقدار موادی که در ادامه خواهیم گفت برای 2 الی 3 نفر است. اگر می‌خواهید برای تعداد نفرات بیشتری این غذا را تهیه کنید، با یک ضرب ساده می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید. برای تهیه این کباب تابه ای گردویی به این مواد نیاز داریم:

 

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • مغز گردو 100 گرم
  • سماق 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی

  • پیازها را کامل بشویید و پوست بگیرید. سپس با رنده یا میکسر آن‌ها را به پوره تبدیل کنید.
  • پیازهای پوره شده را درون یک صافی کوچک بریزید و آب آن‌ها خیلی خوب بگیرید. توجه داشته باشید که گرفتن آب پیاز به کیفیت و منسجم شدن کباب کمک می‌کند.

کباب تابه ای گردویی

  • مغز گردوها را در هاون یا آسیاب خرد کنید اما له نکنید که روغن پس دهد.
  • گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، گردو خرد شده، سماق، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید.
  • حدود 5 الی 8 دقیقه مواد را با دست ورز دهید.
مطلب پیشنهادی:  لیست مسافرخانه‌های ارزان مشهد، نزدیک حرم

نکته: اگر می‌خواهید کباب نرم شود کمی ماست و اگر می‌خواهید ترش‌تر باشد سماق بیشتر به مواد اضافه کنید.

  • بعد از آماده شدن مواد، به مقدار یک نارنگی از کاسه بردارید و در دست شکل دهید. در این مورد می‌توانید از قالب‌های آماده نیز برای شکل دادن استفاده کنید.
  • برای اینکه کباب‌ها به هم نچسبند کمی کف دستتان را با روغن چرب کنید و به آن‌ها شکل بدهید.
  • یک تابه نچسب انتخاب کرده، روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.
  • کباب‌ها را داخل تابه بچینید و هر طرف آن را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

کباب تابه ای گردویی

برای سرو کردن کباب تابه ای گردویی می‌توانید از پلو یا نان استفاده کنید. در کنار آن می‌توانید دورچین لیمو ترش، جعفری تازه و گوجه گیلاسی بچینید. در آخر پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه بهتر طعم این غذای شمالی را به یاد داشته باشید، زیتون پرورده در کنار غذا میل کنید.

تعداد کلمات مطلب: 446

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…