مافین کدو سبز، نوعی مافین متفاوت و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان درست میشود و در دسته غذاهای مقوی قرار میگیرد. اگر از پخت غذاهای تکراری خسته شدهاید و کدو سبز در خانه دارید، دست به کار شوید و این غذای گیاهی مشابه کاپ کیک را درست کنید. ما در مجله دلتا، قصد داریم طرز تهیه مافین کدو سبز را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز
- کدو سبز: 1 عدد بزرگ
- تخم مرغ: 2 عدد
- بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
- آرد: 200 گرم
- شیر: نصف فنجان
- پنیر موزارلا: 50 گرم و یا بیشتر
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مافین کدو سبز
مافین کدو سبز را میتوانید داخل قالب کاپ کیک و مافین هم درست کنید و این نکته را هم در نظر داشته باشید که ارزش غذایی این غذا به دلیل وجود کدو، بسیار بالاست. برای تهیه این مافین خوشمزه، مراحل زیر باید انجام شود:
-
روشن کردن فر و آماده سازی قالب
قبل از شروع پخت، ابتدا فر را روشن کرده و در دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا فر گرم شود. قالبهای مافین را هم با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
-
آماده کردن مواد
کدو سبز را پوست بگیرید و با قسمت درشت رنده، رنده کنید که البته میتوانید به صورت نگینی هم خرد کنید. سپس، کدوهای رنده شده رادرون آبکش کوچک قرار دهید تا آب اضافی گرفته شود.
-
درست کردن مایه شیر و تخم مرغ
یک کاسه بردارید، تخم مرغها را بشکنید و به خوبی با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. سپس شیر و آرد الک شده را به تخم مرغها اضافه کرده و هم بزنید تا آرد از حالت گلولهای خارج شود. نکته مهم این است که شیر حتما باید سرد باشد، تا به آرد نچسبد.
-
ترکیب کردن مواد مافین کدو سبز
در این مرحله، یک ماهیتابه بردارید، روغن درون آن بریزید و بگذارید کمی حرارت ببیند و سپس کدوها را کمی تفت دهید. همزمان با سرخ شدن کدوها، مایه آرد و تخم مرغ و همچنین بکینگ پودر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب مواد کاملا یکدست شود.
-
ریختن مواد داخل قالب
ترکیب مواد را داخل قالب بریزید و توجه داشته باشید که قالب سرخالی باشد تا مواد هنگام پخت، سرریز نشوند. قالبها را به مدت 20 تا 25 دقیقه، داخل فر بگذارید تا مواد به خوبی پخته شوند.
مافین کدو سبز در عرض چند دقیقه آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
چند نکته در خصوص پخت مافین کدو سبز
- برای تهیه مافین کدو سبز نیازی نیست تا کدوها را حتما پوست بگیرید.
- بعد از رنده کردن کدوها، بگذارید مقداری از آب آنها باقی بماند تا مافین سفت نشود.
- اگر میخواهید مافین پنیری داشته باشید، در انتها به مواد، پنیر پیتزا یا موزارلا اضافه کنید.