دستور پخت خورشت غوره مسما مجلسی ترش و خوشمزه

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خورشت غوره مسما یک غذای خوشمزه گیلانی است که با گوشت مرغ پخته می‌شود.
خورشت غوره مسما

خورشت غوره مسما یک غذای ترش و خوشمزه گیلانی است که بیشتر با نام غوره مسما شناخته می‌شود. این خورشت خوشمزه معمولاً با گوشت مرغ پخته می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. از جمله خواص غوره به کاهش کلسترول بد، مبارزه با تومورهای سرطانی، هضم راحت غذا و درمان کمردرد اشاره کنیم.

در این مقاله از مجله دلتا می‌خواهیم دستور پخت خورشت غوره مجلسی ترش و خوشمزه را به شما آموزش دهیم، تا برای مهمانی‌ها آن را تهیه و نوش جان کنید. اگر به دنبال تجربه یک غذای اصیل و متفاوت دیگر هستید، به شما دستور پخت خورشت خلال کرمانشاهی خوشمزه را توصیه می‌کنیم.

مواد لازم برای خورشت غوره

  • جعفری 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • غوره 250 گرم
  • ران مرغ 4 عدد
  • نعنا 100 گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • بادمجان 3 عدد

خورشت غوره مسما

طرز تهیه خورشت غوره مسما

  • پیازها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
  • سپس پیازها را داخل یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود.
  • مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا باهم ترکیب شوند.
  • ران مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود.
  • بعد از سرخ شدن مرغ‌ها، مقداری رب گوجه فرنگی و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید . تا زمانی که رب از خامی در بیاید، تفت دادن را ادامه دهید.
  • 2 الی 3 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید ران مرغ‌ها به آرامی بپزد.
  • نعنا و جعفری پاک و ریز خرد شده را داخل یک تابه دیگر، با مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.
  • بعد از خوب پخته شدن ران مرغ، سبزیجات را به آن اضافه کنید.
  • غوره را با کمی نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و حرارت را کم کنید.
  • اجازه دهید خورشت غوره مسما به مدت 15 الی 20 دقیقه دیگر قل بزند تا طعم‌ها به خوبی باهم ترکیب شوند.
  • بادمجان‌ها را نواری برش بزنید و سرخ کنید.
  • قبل از سرو غذا، بادمجان‌ها را به مدت 5 دقیقه کنار خورشت قرار دهید تا طعم غذا را به خود بگیرد.
مطلب پیشنهادی:  3 ترفند ساده برای پیشگیری از ایجاد لکه روی کفش

خورشت غوره

خورشت غوره مسما را می‌توانید در کنار پلو زعفرانی یا زرشک پلو سرو کرده و نوش جان کنید. این غذا طعم ترش و خوشمزه‌ای دارد که پیشنهاد می‌کنیم حتماً یک بار آن را امتحان کنید. در زمان سرو غذا می‌توانید چند بادمجان سرخ شده برای تزئین و نتیجه بهتر در کنار خورشت غوره مسما قرار دهید.

نوش جان 🙂

تعداد کلمات مطلب: 422

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

10 راهکار ساده برای جلوگیری از یخ‌زدگی گیاهان آپارتمانی

در فصل‌های سرد سال، یخ‌زدگی گیاهان آپارتمانی یکی از مشکلات رایج است که ممکن است به آن‌ها آ…