ناهار متفاوت روز تعطیل، قورمه سبزی با غوره

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
این بار به جای لیموعمانی، از غوره برای چاشنی قرمه سبزی استفاده کن.

قورمه سبزی با غوره، یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ترش دارد و این بار قرار است برخلاف همیشه که برای پخت قورمه سبزی از لیموعمانی استفاده می‌کنیم، غوره را به عنوان چاشنی به خورشت اضافه کنیم. ما در مجله دلتا، دستور پخت قورمه سبزی با غوره را به شما آموزش می‌دهیم، تا یک ناهار متفاوت و خوشمزه داشته باشید.

قورمه سبزی با غوره

مواد مورد نیاز

گوشت گوسفندی: 500 گرم

لوبیا قرمز: 1 پیمانه

سبزی قورمه: 500 گرم

غوره: 100 گرم

پیاز: 1 عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل آماده سازی قورمه سبزی با غوره

برای پخت قورمه سبزی با غوره، نیاز است که مراحل زیر را با دقت انجام دهید.

قبل از شروع به کار، گوشت را به خوبی بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید که بهتر است اندازه قطعات تا حد ممکن یکسان باشد، تا شکل ظاهری خورشت زیباتر در بیاید.

لوبیا قرمز را هم بهتر است به مدت یک تا دو ساعت داخل آب بگذارید تا باد آن گرفته شود.

  1. ابتدا، پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل ماهیتابه با روغن بریزید و تفت دهید تا پیازها به رنگ طلایی در بیایند و کمی نرم شوند.
  2. گوشت‌های خرد شده را به پیاز داغ اضافه کرده و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت داده شوند. در این مرحله، گوشت باید تغییر رنگ بدهد و نرم شود.
  3. ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. سپس، در حد 4 تا 5 پیمانه آب، داخل قابلمه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس، حرارت شعله را کم کنید و بگذارید گوشت به مدت یک تا دو ساعت بپزد و کامل نرم شود.
  5. در این مرحله از پخت قورمه سبزی با غوره، سبزی قورمه خرد شده را به گوشت اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید، تا زمانی که عطر و بوی سبزی را به خوبی احساس کنید.
  6. حالا، لوبیا قرمز را که از قبل خیس کرده بودید، به همراه 2 تا 3 پیمانه آب، داخل قابلمه بریزید و بگذارید مواد به مدت تقریبا 2 ساعت بپزند.
  7. در نهایت، غوره‌ها را نیم ساعت قبل از پخته شدن خورشت، به همراه مقداری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مطلب پیشنهادی:  پل طبیعت تهران؛ جاذبه‌ای خاص در قلب پایتخت!

قورمه سبزی با غوره ما آماده است و می‌توانید آن را در کنار برنج زعفرانی سرو کنید. برای خوشمزه‌تر شدن خورشت، می‌توانید از قسمت دنبه گوشت هم استفاده کنید.

اگر می‌خواهید خورشت طعم ترش‌تری داشته باشد، می‌توانید مقدار بیشتری غوره بریزید.

تعداد کلمات مطلب: 425

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

اگر این ویژگی‌های را دارید، شما افسرده هستید

افسردگی با ویژگی‌ها و علائمی همراه است که اگر آن‌ها را تجربه می‌کنید، ممکن است نشانه‌ای از…