طرز تهیه کیک بدون شیر، در ده دقیقه

0
2
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کیک ساده و اسنفنجی را به راحتی و بدون شیر، در عرض چند دقیقه درست کنید
کیک بدون شیر

تهیه کیک بدون شیر، یکی از گزینه‌ها برای مواقعی است که هوس کیک خانگی کرده‌اید و شیر ندارید. به این نوع کیک‌ها، اصطلاحا کیک اسفنجی هم می‌گویند که بافت بسیار نرم و البته طعم بسیار خوبی دارند. حتی آن دسته از افرادی هم که به شیر حساسیت دارند، می‌توانند این کیک را به راحتی در منزل درست کنند. اما ممکن است این سوال پیش بیاید که مگر می‌شود بدون شیر هم کیک درست کرد؟ بله، ما در مجله دلتا، طرز تهیه کیک بدون شیر را به شما آموزش خواهیم داد.

کیک بدون شیر

مواد مورد نیاز کیک بدون شیر

کیک ساده بدون شیر، با هزینه کمتری آماده می‌شود و به جای شیر، باید از آب استفاده کنید. دیگر موادی که برای پخت این کیک اسفنجی نیاز دارید:

  • آرد: 4 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • وانیل: 2 قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • شکر: 2 پیمانه
  • کره: 50 گرم

طرز تهیه کیک بدون شیر

برای تهیه کیک اسفنجی بدون شیر، توصیه می‌شود که ابتدا مواد را به مدت نیم ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند. مراحل تهیه کیک به شرح زیر می‌باشد:

  1. ابتدا، تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و خوب هم بزنید تا پف کند و حالت فومینگ بگیرد. معمولا توصیه می‌شود که تخم مرغ‌ها به مدت دو تا سه دقیقه با همزن، هم زده شوند.
  2. سپس، وانیل و شکر را اضافه کرده و هم بزنید.
  3. روغن و آب را هم به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.
  4. در مرحله بعد، آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف دیگر ریخته و با هم مخلوط و الک کنید. در این مرحله، باید ماده خمیری با غلظت مناسب به دست آمده باشد.
  5. ترکیب آرد و بکینگ پودر را مرحله به مرحله به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن، ترکیب را به صورت دورانی هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند و پف کیک از بین نرود.
  6. مواد را به آرامی داخل قالب بریزید و داخل فر قرار دهید و زمان را روی 35 تا 45 دقیقه تنظیم کنید.
مطلب پیشنهادی:  سرزمین نمک ایران کجاست؟

در این مرحله توجه داشته باشید که فر از قبل باید در دمای 180 درجه سانتی گراد، گرم شده باشد.

کیک بدون شیر ما، به راحتی و در عرض چند دقیقه آماده است و بعد از پخته شدن، می‌توانید آن را سرو کنید.

کیک بدون شیر

کیک بدون شیر دو رنگ

اگر می‌خواهید کیک بدون شیر، دو رنگ باشد، ابتدا مقداری از مواد را داخل یک ظرف بریزید، سپس پودر کاکائو روی آن بریزید و بگذارید به مدت 15 دقیقه داخل فر گرم شود. در مرحله بعد، خمیر ساده را داخل قالب ریخته و خمیر شکلاتی را به صورت دورانی از مرکز به اطراف بریزید و قالب را داخل فر بگذارید. در این صورت یکی کیک دو رنگه خواهید داشت.

نکات مهم در پخت کیک بدون شیر

  • بعد از بیرون آوردن کیک از داخل فر، یک خلال دندان تمیز را در قسمت مرکزی کیک وارد کنید، اگر خمیر به خلال نچسبد، یعنی کیک کامل پخته شده است.
  • آرد را در چند مرحله الک کنید تا کیک سفت نشود.
  • اگر می‌خواهید کیک شکلاتی داشته باشید، می‌توانید به ترکیب تخم مرغ، مقداری پودر کاکائو اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید که حتما باید از آب ولرم در پخت این کیک استفاده کنید.

تعداد کلمات مطلب: 539

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…