تیرامیسو دسری خوشمزه از کشور ایتالیا است که اکثراً به دلیل مراحل سخت یا حضور تخممرغ، از خوردن آن اجتناب میکنند. اما در این مقاله از مجله دلتا یک طرز تهیه تیرامیسو ساده را به شما آموزش میدهیم که از تخم مرغ یا مراحل سخت خبری نیست. در این طرز تهیه تیرامیسو ساده، به جای بیسکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت پتیبور که در دسترستر است استفاده میکنیم. لازم به ذکر است که این دسر خوشمزه را میتوانید در عرض یک ساعت تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد موردنیاز
- پنیر خامهای یا ماسکارپونه 1 عدد کوچک
- خامه صبحانه 1 عدد
- شکر 1/3 پیمانه
- کافی میکس ترجیحاً تلخ 1 ساشه
- آب جوش 1 لیوان
- بیسکوییت پتی بور 1 بسته
- پودر قهوه به مقدار لازم
روش اول:
- ابتدا پنیر خامهای یا پنیر ماسکارپونه را به همراه شکر و خامه داخل یک کاسه بریزید. بعد این مواد را خیلی خوب با همزن برقی یا چنگال هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
- در مرحله دوم، به سراغ بیسکوییتها میرویم و کل بسته را داخل یک پلاستیک زیپدار میریزیم. سپس بیسکوییتها را با وردنه یا گوشتکوب خوب له میکنیم تا به پودر بیسکوییت تبدیل شود. در این مرحله میتوانید از غذاساز هم برای له کردن بیسکوییتها استفاده کنید.
- بسته به سلیقه خودتان و اینکه میخواهید تیرامیسو را به چه شکل سرو کنید، یک ظرف پیرکس یا لیوان را انتخاب کنید.
- یک ساشه کافی میکس را داخل آب جوش حل کنید و تا زمان سرد شدن، صبر کنید.
- مقداری از بیسکوییت را داخل لیوان یا ظرف پیرکس بریزید و خیلی کم، روی آن کافی میکس بریزید.
- بعد روی این مواد، کمی از ترکیب پنیر خامهای بریزید که درست کردهاید.
- سپس کمی از پودر قهوه را روی آن الک کنید.
روش دوم:
- مانند روش اول، پنیر خامهای را با شکر و خامه داخل کاسه بریزید و تا زمان حل شدن شکر خوب با همزن برقی یا چنگال هم بزنید.
- در این روش، بیسکوییتهای پتیبور را له نمیکنیم و از آنها را به صورت درست استفاده میکنیم.
- یک ساشه کافی میکس را داخل آب جوش حل میکنیم و تا زمان سرد شدن صبر میکنیم.
- یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید.
- کافی میکس را داخل یک کاسه یا ظرف میریزیم و با استفاده از یک چنگال، یک بیسکوییت را داخل کافی میکس میزنیم تا کمی نمدار شود.
- توجه داشته باشید که به دلیل زود نرم شدن بیسکوییتها، مدت زمان کمتری باید داخل کافی میکس باشند.
- یک ردیف بیسکوییت را به روش بالا نمدار میکنیم و داخل ظرف میچینیم.
- از ترکیب پنیر خامهای که درست کردهایم یک لایه روی بیسکوییتها میزنیم.
- کمی پودر قهوه روی مواد داخل ظرف الک میکنیم.
- مراحل گفته شده را تا پر شدن ظرف، تکرار میکنیم.
در آخر ظرف را برای 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک و قابل سرو باشد.
نکات مهم برای طرز تهیه تیرامیسو ساده
- اگر از پنیر ماسکارپونه که مخصوص تیرامیسو است استفاده نمیکنید، حتماً از پنیر خامهای کم نمک یا شیرین استفاده کنید.
- حتماً از خامه صبحانه فرادما استفاده کنید.
- پیشنهاد میکنیم ترکیب به دست آمده از پنیرخامهای، شکر و خامه را داخل یک مشما بریزید و مانند قیف از آن استفاده کنید.
- به جای کافی میکس میتوانید از یک شات اسپرسو استفاده کنید.
- برای نتیجه بهتر بیسکوییت پتیبوری که انتخاب میکنید کاکائویی باشد.
امیدواریم که این طرز تهیه تیرامیسو ساده برای شما مفید باشد و بتوانید آن را برای عصرانه آماده کنید. در آخر اگر دوست دارید که طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی با طعمی به یادماندنی را بدانید، پیشنهاد میکنیم این مقاله را مطالعه کنید. نوش جان 🙂