نکات پخت قیمه نذری را میدانید؟ اگر به دنبال این هستید که تنها با رعایت چند نکته ساده بتوانید یک قیمه خوشرنگ مجلسی مانند قیمههای نذری بپزید، با مجله دلتا همراه باشید تا با نکات پخت قیمه نذری آشنا شوید.
-
نکات پخت قیمه نذری
پخت قیمه نذری مجلسی که خوش رنگ باشد و لعاب و غلظت خوبی نیز داشته باشد، یک کار دشوار است. اما با رعایت نکاتی میتوانید به آن برسید. نکات قیمه نذری نیاز به دقت و رعایت مواردی دارد تا غذای خوشمزه برای تعداد زیادی از افراد تهیه شود. در ادامه، نکات مهم برای پخت قیمه نذری را بیان میکنم:
مواد اولیه
گوشت: گوشت گوسفندی یا گوساله ترجیحاً با استخوان برای طعم بهتر و این از اولین نکات پخت قیمه نذری است.
لپه: لپه باید از قبل خیس شده باشد تا بهتر پخته شود.
پیاز: پیاز رنده شده یا نگینی خرد شده.
لیمو عمانی: بهتر است لیمو عمانیها را سوراخ کنید و در آب ولرم بخیسانید تا تلخی آنها گرفته شود.
رب گوجه فرنگی: برای رنگ و طعم بهتر.
زعفران: برای عطر و طعم بهتر.
سیبزمینی: برای سرو کنار قیمه.
-
ادویه خورش قیمه
ادویه قیمه نذری بسیار مهم است شما باید هل و دارچین که بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز از اجرای جدا نشدنی هر غذایی هستند. ادویه خوب و با کیفیت یکی از نکات پخت قیمه نذری است.
-
غلیظ شدن خورشت قیمه
برای غلظت خورشت قیمه باید آن را با شعله کم بپزید و بگذارید تا خوب جا بیفتد. آب زیادی نریزید و بگذارید از ابتدا تا انتهای پخت با یک آب بپزد تا حسای جا بیفتد.
-
مراحل پخت قیمه نذری
آمادهسازی گوشت: گوشت را به تکههای مناسب خرد کنید و با پیاز و زردچوبه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی زهم آن گرفته شود.
پخت لپه: لپهها را جداگانه بپزید تا نرم شوند و سپس به گوشت اضافه کنید.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را در تابهای جدا تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و سپس به قابلمه اصلی اضافه کنید.
افزودن آب و لیمو عمانی: به قابلمه آب جوش اضافه کنید و لیمو عمانیهای خیسخورده را نیز بیافزایید.
پخت نهایی: حرارت را کم کنید و اجازه دهید قیمه با حرارت ملایم و به آرامی بپزد تا همه مواد خوب جا بیفتند. در مراحل پایانی پخت، زعفران دمکرده و دارچین را اضافه کنید.
-
نکات پخت قیمه نذری
زمان پخت: زمان کافی برای پخت قیمه بگذارید تا مواد خوب جا بیفتند و طعمها با هم ترکیب شوند.
هم زدن: در طول پخت چند بار غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.
ادویهها: مقدار ادویهها را به دقت تنظیم کنید تا طعم غذای نهایی دلپذیر باشد.
سیبزمینی: سیبزمینیها را خلالی کرده و سرخ کنید. در هنگام سرو، آنها را کنار قیمه قرار دهید.