طرز تهیه لاهماجون، پیتزای ترکی

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
پیتزای ترکیه ای خوشمزه ای با مخلوط گوشت و انواع ادویه های مدیترانه ای بر روی خمیر.
لاهماجون

لاهماجون از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه‌ای است که با گوشت پر ادویه بر روی خمیر نازک درست می‌شود. معمولا برای تهیه این غذا که نوعی پیتزا است، از انواع ادویه‌های مدیترانه‌ای استفاده می‌شود و در نوع ترکیه‌ای آن از فلفل تند و قرمز استفاده خواهد شد. این غذای معروف در ترکیه، ارمنستان و کشورهای عربی بیشتر سرو می‌شود، اما شما می‌توانید آن را در منزل هم آماده کنید.

در این مقاله مجله دلتا، دستور پخت لاهماجون را مرحله به مرحله توضیح میدهیم.

مواد مورد نیاز

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

خمیر پیتزا

جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط

سیر رنده شده: 3 حبه

رب: 1 قاشق غذاخوری سرپر

روغن زیتون: ¼ لیوان

فلفل دلمه: نصف فلفل یا 1 عدد کوچک

مواد مورد نیاز برای خمیر لاهماجون

آرد: 4 یا 5 لیوان

آب یا شیر: دو سوم لیوان

روغن مایع: ¼ لیوان

نمک: 2 قاشق چای خوری

شکر: 1 قاشق چای خوری

مایه خمیر: 2 تا 3 قاشق چای خوری

لاهماجون

طرز تهیه لاهماجون ترکیه‌ای

مرحله اول: آماده سازی خمیر

برای تهیه لاهماجون، ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. تمام مواد مورد نیاز خمیر را داخل ظرف ریخته، خوب هم بزنید و ورز دهید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در محیط نسبتا گرم بگذارید.

مرحله دوم: آماده کردن مواد روی خمیر

  1. ابتدا گوشت چرخ شده را داخل تابه ریخته، روی شعله متوسط گاز قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. کافی است گوشت مقداری تفت بخورد.
  2. سیر رنده شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ای را داخل میکسر یا غذاساز بریزید تا کامل مخلوط شوند.
  3. جعفری‌های خرد شده و رب را به ترکیب بالا اضافه کنید. ترکیب به دست آمده نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد.
  4. بعد از این که گوشت پخته شد، مواد بالا را به آن اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید هر نوع ادویه‌ای را که دوست دارید، به عنوان چاشنی به مواد اضافه کنید. مواد را چند دقیقه روی حرارت تفت داده و سپس کنار بگذارید.
مطلب پیشنهادی:  شهر دلفین های ایران کجاست؟

مرحله سوم: باز کردن خمیر

در این مرحله، نیاز است که خمیر را مجدد کمی ورز بدهید. خمیر را با استفاده از وردنه روی سطح صاف قرار داده و مقداری آرد روی آن بپاشید. توجه داشته باشید که خمیر نباید خیلی ضخیم یا خیلی نازک باشد.

مرحله چهارم: پخت مواد

  1. فر را روشن کرده و بگذارید تا گرم شود.
  2. لایه نازکی از مواد را روی خمیر بریزید و خوب پخش کنید.
  3. خمیر را به آرامی داخل قالب یا ظرف فر گذاشته و درون فر قرار دهید. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد و زمان 20 تا 30 دقیقه تنظیم کنید.

در نهایت، غذای شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

لاهماجون

 

تهیه لاهماجون بدون فر

اگر فر ندارید، می‌توانید از تابه استفاده کنید. نکته مهم این است که کف تابه را آرد بپاشید تا خمیر نچسبد. در پایان، تابه را به مدت 20 دقیقه روی شعله متوسط گاز قرار بدهید.

لاهماجون، پیتزای خوشمزه ترکیه‌ای است و آماده سازی آن در حدود یک ساعت زمان می‌برد.

تعداد کلمات مطلب: 505

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…