سوپ مینسترون، یکی از سوپهای خوشمزه ایتالیایی است که با سبزیجاتی مانند کرفس، هویج و لوبیا درست میشود، اما ذائقه برخی افراد اینگونه است که به آن برنج هم اضافه میکنند. جالب اینجاست که رسپی و دستور پخت خاصی برای این سوپ وجود ندارد و در مناطق مختلف جغرافیایی به مدلهای مختلف درست میشود. اما نحوه پخت سوپ مینسترون ایتالیایی به صورتی است که در این مجله دلتا به آموزش آن خواهیم پرداخت.
مود اولیه مورد نیاز
هویج: 2 تا 3 عدد، پوست گرفته شده
ساقه کرفس: 3 تا 4 عدد به صورت خرد شده
سیر: 2 حبه به صورت ریز و خرد شده
کلم بروکلی: نصف یک گل
پیازچه: 3 عدد
جعفری خرد شده تازه: نصف پیمانه
سیب زمینی: 1 یا 2 عدد بزرگ
گوجه فرنگی: 3 تا 4 عدد به صورت خرد شده
نود الیت یا عصاره مرغ: ا بسته و یا یک لیتر آب مرغ
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا سفید: 35 گرم (متغیر)
دانه ذرت: 1 پیمانه و یا بیشتر در صورت تمایل
نخود سبز: ¼ پیمانه
آب: نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ مینسترون ایتالیایی
- برای تهیه این سوپ خوشمزه، ابتدا روغن زیتون را داخل قابلمه و روی شعله گاز حرارت دهید و سپس پیازها را به صورت حلقهای داخل روغن سرخ کنید.
- سپس سیر، هویج، کرفس و بروکلی را اضافه کرده و مقداری نمک بزنید. نصف جعفری را هم داخل قابلمه بریزید.مواد را به آرامی هم بزنید تا کاملا نرم و پخته شوند و متوجه تغییر رنگ پیازها شوید. (حدودا 7 تا 8 دقیقه زمان نیاز است)
- سیب زمینیها را به صورت نگینی، ریز کرده و همراه با نخود سبز اضافه کنید.
- پوست گوجه فرنگیها را کنده و خرد کند. آب، نمک و فلفل را اضافه کند که در صورت تمایل میتوانید در این مرحله سرکه را نیز اضافه کنید. برای خوشمزه تر شدن سوپ نود الیت و یا آب مرغ را هم اضافه کنید.
- در مراحل پایانی میتوانید در صورت دلخواه، لوبیا سفید و ذرت را هم اضافه کنید.
سوپ مینسترون ما آماده است. سوپ را با جعفری و پنیر پارمزان تزئین کرده و از سرو آن لذت ببرید. دستور پختی که خدمت شما ارائه شد، میتواند برای 8 نفر هم مناسب باشد، با این حال خود شما میتوانید تغییراتی را در میزان هر یک از مواد ایجاد کنید.
مدت زمان آماده سازی این سوپ در حدود 15 دقیقه است، به راحتی آماده میشود و برای وعده شام یا پیش غذا مناسب است.