یکی از بهترین گزینهها برای مهمانیهای شما است. با تهیه این فینگر فود ساده و کم هزینه میتوانید در مهمانیهای خانوادگی و حتی رسمی و یا کاری خود با هزینهای کم و مناسب میتوانید یک مهمانی مجلل برگزار کنید. طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار یک گزینه مناسب برای مهمانی شما.با دلتامگ همراه شوید تا با هم فینگر فود ساده و کم هزینه یاد بگیریم.
- طرز تهیه ته چین مرغ تک نفره
ته چین مرغ تک نفره یک گزینه خوشمزه و مجلسی برای مهمانیهای رسمی است. برای تهیه این غذا، از ظرفهای کوچک مخصوص فر یا ماکروویو استفاده کنید. در ادامه، مراحل و مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ تک نفره آمده است:
مواد لازم:
برنج: 1 پیمانه (پیش از پخت)
ماست چکیده: 1 قاشق سرپر
زرده تخممرغ: 1 عدد
مرغ پخته: به مقدار لازم (مرغ پخته شده و ریشریش شده)
پیاز: 1 عدد (خرد شده)
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
ادویه: نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع یا کره: به مقدار لازم
زعفران: برای تزئین
طرز تهیه:
سینههای مرغ را با یک عدد پیاز، نمک و فلفل و کمی زعفران دم کرده بپزید. پس از پخت، مرغها را ریشریش کنید و کنار بگذارید. برنج را بشویید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید. برنج را در آب جوش پخته و پس از نیمپخت شدن آبکش کنید. زردههای تخممرغ را در یک کاسه بزرگ ریخته و به خوبی هم بزنید. ماست چکیده، روغن مایع و زعفران دم کرده را به زردهها اضافه کنید و مخلوط کنید.
برنج آبکش شده را به مخلوط زرده تخممرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا برنجها به مخلوط زرده تخممرغ آغشته شوند. زرشکها را شسته و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل میتوانید یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید تا زرشکها شیرین شوند.
در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن مایع و کره بریزید و بگذارید گرم شود. نیمی از مخلوط برنج را در قابلمه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. تکههای مرغ ریشریش شده را روی برنج پخش کنید. زرشکهای تفت داده شده را روی مرغ بریزید. باقیمانده مخلوط برنج را روی مرغ و زرشک بریزید و به آرامی فشار دهید تا مواد به خوبی فشرده شوند. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید. پس از ۱۰ دقیقه، حرارت را کم کنید و اجازه دهید ته چین به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت دم بکشد.
-
راتای کالباس یک فینگر فود ساده و کم هزینه
مواد لازم:
نان تست: به مقدار لازم
کالباس: به مقدار لازم
پنیر گودا: به مقدار لازم
زیتون: به مقدار لازم
گوجهفرنگی: به مقدار لازم
خلال دندان: برای ثابت نگه داشتن مواد
طرز تهیه فینگر فود ساده و کم هزینه
قسمتهای برشته نان تست را جدا کنید تا فقط بخش نرم آن باقی بماند.
اضافه کردن کالباس و پنیر:
– کالباس و پنیر گودا را روی نان تست قرار دهید.
تزیین با زیتون و گوجه:
– زیتونها و گوجهفرنگیها را به صورت حلقهای برش بزنید.
– برشهای زیتون و گوجه را روی کالباس و پنیر قرار دهید.
استفاده از خلال دندان:
– برای ثابت نگه داشتن مواد روی نان تست، از خلال دندان استفاده کنید.
– خلال دندان را از وسط فینگر فود رد کنید تا تمام مواد به خوبی به هم بچسبند.
سرو:
– فینگر فودهای آماده شده را در ظرف مناسب چیده و سرو کنید.
ناشناس
6 تیر 1403 در 10:58 ق.ظ
بسیار عالی