ته چین بادمجان بدون گوشت، یک غذای مجلسی و اقتصادی

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر به ته چین علاقه دارید و دوست ندارید در تهیه آن از گوشت استفاده کنید، این دستور پخت را از دست ندهید.
ته چین بادمجان بدون گوشت

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که به خوردن گوشت علاقه ندارید، در این مطلب از دلتامگ قصد داریم طرز تهیه ته چین گوجه بادمجان بدون گوشت را به شما آموزش دهیم؛ به شما پیشنهاد می‌کنیم این ته چین خوشمزه را حتما درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ته چین بادمجان بدون گوشت

برای تهیه این غذای خوشمزه و اقتصادی به 2 پیمانه برنج، 200 گرم ماست، 1 عدد تخم مرغ، 3 عدد بادمجان، 2 عدد گوجه، 1 عدد پیاز، نصف استکان زعفران دم کرده و به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه و. زردچوبه نیاز دارید.

ته چین بادمجان بدون گوشت

  • مرحله اول

برای ته چین گوجه و بادمجان ابتدا برنج را بشویید و در آب و نمک خیس کنید؛ سپس بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و به مدت یک ساعت در آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد آن را آبکش کنید.

  • مرحله دوم تهیه ته چین بادمجان بدون گوشت

بعد از آنکه آب بادمجان‌ها گرفته شد، آن‌ها را در روغن سرخ کرده و بعد ته قابلمه بچینید؛ در ظرف دیگر گوجه فرنگی‌ها را ریز کرده و به همراه پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه تفت داده و بعد روی بادمجان‌ها بریزید.

  • مرحله سوم

بعد از آنکه بادمجان‌ها نرم شد، آن‌ها را با گوشت‌کوب بکوبید؛ سپس برنج خیس شده را بجوشانید و آبکش کنید؛ در این مرحله بهتر است که برنج را دانه‌تر از همیشه آبکش کنید.

مطلب پیشنهادی:  شگفتی‌های پاییز را در روستای برغان ببینید

ته چین بادمجان بدون گوشت

  • مرحله پایانی تهیه ته چین بادمجان بدون گوشت

بعد از آبکش کردن برنج، در ظرفی ماست را به همراه تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید و به برنج آبکش شده اضافه کنید؛ سپس کف قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و مقداری از مخلوط برنج و ماست راذ درون آن بریزید و روی آن را صاف کنید؛ بعد مخلوط گوجه و بادمجان را وسط برنج ریخته و باقی مواد برنجی را روی آن بریزید. قالب را بهمدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.

نکات مهم در تهیه ته چین بادمجان بدون گوشت

  • این مقدار مواد اولیه برای 4 نفر مناسب است.
  • برای طعم بهتر ته چین می‌توانید از ماست چکیده استفاده کنید.
  • پیاز و سیر را تا زمانی که طلایی و شفاف شوند، تفت دهید. این مرحله طعم و رایحه خوبی به غذا می‌دهد.
  • برای تهیه ته چین بادمجان، بهتر است بادمجان‌هایی انتخاب کنید که پوست آن‌ها صاف و بدون زخم باشد و اندازه آن‌ها نیز متوسط باشد. با رعایت این نکات، طعم غذای شما فوق‌العاده می‌شود.

تعداد کلمات مطلب: 411

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

اگر این ویژگی‌های را دارید، شما افسرده هستید

افسردگی با ویژگی‌ها و علائمی همراه است که اگر آن‌ها را تجربه می‌کنید، ممکن است نشانه‌ای از…