طرز تهیه شیرینی میکادو مجلسی با نصف پیمانه آرد نخودچی

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر به شیرینی میکادو علاقه دارید، این روش طرز تهیه را از دست ندهید.
شیرینی میکادو

شیرینی میکادو جزو آن دسته از دسرهایی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند؛ با توجه به اینکه این دسر بسیار به ویفر شباهت دارد از نان میکادو در تهیه آن استفاده می‌شود؛ طرز تهیه شیرینی میکادو بسیار راحت و کم هزینه است و برای آماده‌سازی آن نیازی به فر ندارید؛ در این مطلب از دلتامگ همراه باشید تا با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای شیرینی میکادو

برای تهیه این شیرینی خوشمزه به یک پیمانه پودر قند، 1/5 پیمانه روغن جامد، نصف پیمانه آرد نخودچی، 1/3 پیمانه آرد سفید، 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو، :1 قاشق چایخوری پودر دارچین و 50 گرم شکلات قهوه‌ای نیاز دارید.

شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

نحوه آماده‌سازی این شیرینی بسیار ساده است و شما با توجه به ذائقه خود می‌توانید شیرینی میکادو ساده و یا لوله‌ای آماده کنید.

  • مرحله اول

در ابتدا برای آماده کردن این شیرینی آرد سفید و آرد نخودچی را درون یک ماهیتابه تفلون ریخته و روی حرارت مستقبم تفت دهید تا تغییر رنگ دهد؛ سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

  • مرحله دوم طرز تهیه شیرینی میکادو

در ادامه پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را در یک ظرف جدا با همزن ترکیب کنید تا حالت پوکی پیدا کند، سپس آرد را به این مخلوط اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب کنید.

  • مرحله سوم
مطلب پیشنهادی:  ۲۰ مدل جذاب پیراهن نخی تابستانی

در ادامه روی سطح صاف نان میکادو را قرار دهید و از مواد آماده شده را به صورت یک لایه نازک روی نان پهن کنید و بعد نان دوم را روی آن قرار داده و این روند را تا جایی ادامه دهید که تعداد لایه‌ها به 5 برسد.

  • مرحله پایانی طرز تهیه شیرینی میکادو

در نهایت روی لایه آخر را با شکلات آب شده تزیین کرده و در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس برش داده و سرو کنید؛ برای تزیین رویی شیرینی هم می‌توانید از پودر پسته یا بادام استفاده کنید.

شیرینی میکادو

نکات مهم در تهیه شیرینی میکادو مجلسی

  • برای برش زدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید.
  • به‌جای روکش شکلاتی میتوانید روکش سفید بزنید و یا از هر دو رنگ استفاده کنید؛ که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
  • شکلات تلخ 60% طعم خوبی به شیرینی میدهد و ظاهر آن را هم زیباتر میکند.
  • آرد بو داده را میتوان جایگزین آرد نخودچی کرد.

تعداد کلمات مطلب: 391

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

انتخاب اول توریست‌هایی که به کانادا می‌روند، کجاست؟

کانادا به همراه ایالات متحده آمریکا، ۲ مقصد محبوب در قاره آمریکای شمالی هستند که سالانه می…