لازانیا با نان لواش یکی از روشهای بسیار ساده و ارزانقیمت لازانیا است که چیزی از نسخه اصلی آن کم ندارد. شما میتوانید لازانیا با نان لواش را با مرغ یا گوشت چرخکرده در فر یا بدون فر در تابه تهیه کنید. برای نان شما میتوانید از نان لواش معمولی یا نان ترتیلا یا پیتا به دلخواه استفاده کنید و اصلا نیاز نیست خیلی آشپزی را سخت بگیرید با کمی خلاقیت میتوانید در خانه غذای فوقالعاده تهیه کنید. فقط یادتان باشد که دیگر از سس سفید یا بشامل استفاده نکنید. با دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا با نان لواش
- گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- نان لواش به مقدار لازم
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه لازانیا با نان لواش
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا کمی سبک شود. در ادامه سیرها را پوست بگیرید و نگینی خرد نمایید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
مرحله دوم
گوشت چرخکرده را به همراه ادویهها و کمی نمک اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ و طلایی شود. در ادامه فلفل دلمه و قارچ خردشده را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم
مواد را خوب تفت دهید تا سبزیجات نرم و آب اضافه قارچ کشیده شود. در انتها باید رب را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود. میتوانید بهجای رب از پوره گوجهفرنگی نیز در این مرحله استفاده کنید. مواد میانی لازانیا آماده شده است آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
ظرف مورد نظر یا تابه گرد را خوب چرب کنید و نان لواش را مطابق با اندازه آنها قیچی کنید. یک لایه نان قرار دهید و مقداری از مواد میانی و پنیر پیتزا و به همین ترتیب ادامه دهید تا گوشت و نان تمام و ظرف پر شود. در انتها روی لازانیا را با پنیر کاور کنید. برای پخت در فر باید ظرف را ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید و برای پخت بدون فر در تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود.
نکات کلیدی در تهیه لازانیا با نان لواش
- از پنیر رندهشده یا ورقهای به دلخواه استفاده کنید.
- وقتی لازانیا پخت صبر کنید تا کمی از داغی بیفتد و بعد برش بزنید و سرو کنید.