فلافل با سیب زمینی، ارزان و خوشمزه

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
غذاهای ارزان و سریع این روزها طرفداران ویژه‌ای پیدا کرده‌اند و با وجود کمبود وقت بیشتر افراد دوست دارند غذاهای سریع‌تر و باصرفه را در منزل درست نمایند.

تهیه فلافل با سیب زمینی یکی از انواع روش‌های درست کردن فلافل است و در واقع با سیب زمینی خام تهیه‌ می‌شود. فلافل با سیب زمینی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها است که در کشورهای همسایه نیز به روش‌های مختلف تهیه‌ می‌شود. کافی است یک بار فلافل را در خانه تهیه کنید تا جزو لیست همیشگی غذا‌های خانگی شما شود. فلافل با سیب زمینی را‌ می‌توانید با نان ساندویچی و گوجه و خیارشور سرو کنید. افزودن سیب زمینی خام به فلافل باعث چسبندگی بیشتر‌ می‌شود. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل با سیب زمینی

  • نخود خیس‌خورده ۲ پیمانه
  • سیب زمینی ۲ عدد کوچک
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و پاپریکا به مقدار لازم

فلافل با سیب زمینی

طرز تهیه فلافل با سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا برای تهیه فلافل با سیب زمینی باید نخود را ۴۸ ساعت خیس کنید تا راحت‌تر بپزد و نفخ آن گرفته و نرم شود. در این ۲ روز باید آب نخود را عوض کنید. نخود را آبکش و سپس چرخ یا میکس کنید.‌ می‌توانید از چرخ گوشت یا غذاساز یا یک‌دو‌سه استفاده کنید.

مرحله دوم

پیاز و سیب زمینی را پوست بگیرید و بشویید.‌ می‌توانید رنده ریز بزنید یا به همراه نخود از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید تا خوب له و پوره شود. در انتها سیر پوست‌کنده و له‌شده را به مواد فلافل اضافه کنید. در انتها نوبت افزودن ادویه‌ها و نمک است. خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

مطلب پیشنهادی:  روستای چوبی نیشابور، جاذبه‌ای متفاوت که ایرانی‌ها از آن بی‌خبرند!

مرحله سوم

داخل یک تابه گود روغن بریزید تا کاملا داغ شود. بهتر است مقدار روغن را کمی بیشتر بگیرید تا فلافل‌ها داخل روغن شناور باشند. از مواد فلافل با دست یا با کمک فلافل‌زن بردارید و به آن شکل دهید تا شبیه توپ شود. سپس داخل روغن داغ قرار دهید و صبر کنید با حرارت متوسط سرخ شود.

طرز تهیه فلافل با سیب زمینی

مرحله چهارم

در ادامه همه مواد فلافل با سیب زمینی را سرخ کنید و در انتها روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و داخل دیس سرو بکشید و با گوجه و خیارشور و نان باگت سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه فلافل با سیب زمینی

  • اگر دوست دارید به مواد خود گوجه میکس‌شده اضافه کنید.
  • اگر سایز سیب زمینی بزرگ بود نصف کنید تا مزه آن قالب نشود.
  • بهتر است از ادویه فلافل استفاده کنید تا طعمی فوق‌العاده به این غذا بدهد.

تعداد کلمات مطلب: 391

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…