طرز تهیه تیرامیسو لیوانی

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
تیرامیسو از مشهورترین و محبوب‌ترین دسرهای ایتالیایی است که در ایران نیز طرفدار بسیاری دارد.

تیرامیسو یکی از انواع دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که مواد پایه آن را خامه فرم داده شده، بیسکویت و قهوه غلیظ دم‌شده یا اسپرسو تشکیل می‌دهد. با طرز تهیه تیرامیسو لیوانی با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم

(مناسب برای ۴ نفر)

  • خامه ترش یک دوم لیوان
  • بیسکویت لیدی فینگر ۱۰ عدد
  • پنیر خامه ای ۱۱۵ گرم
  • قهوه غلیظ دم کشیده یک دوم لیوان
  • وانیل یک قاشق چای‌خوری
  • چیپس شکلات و پودر کاکائو مقداری برای تزیین

تیرامیسو لیوانی

طرز تهیه تیرامیسو لیوانی

  • در یک ظرف مناسب وانیل و شکر را به پنیر خامه‌ای و خامه ترش اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید، تا زمانی که خامه بسته شود و یا به اصطلاح فرم بگیرد. خامه فرم داده شده را داخل یخچال بگذارید.
  • پنج عدد لیدی فینگر را خرد کرده و آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را داخل یک لیوان بریزید. به جای بیسکویت لیدی فینگر می‌توانید، از بیسکویت‌های ساده نیز استفاده کنید.
  • داخل هر لیوان و روی بیسکویت‌های خرد شده یک قاشق غذاخوری قهوه غلیظ دم کشیده بریزید. سپس اجازه دهید تا قهوه به خوبی به خورد بیسکویت برود.
  • خامه را از یخچال بیرون بیاورید و درون هر چهار لیوان، یک قاشق از خامه بریزید.
  • مابقی لیدی فینگرها را خرد کرده و مجددا به چهار قسمت تقسیم کنید و روی خامه داخل هر لیوان بریزید.
  • از مابقی خامه فرم داده شده درون قیف قنادی ریخته و با آن سطح لیدی فینگرهای خرد شده را بپوشانید.
  • در مرحله آخر، با استفاده از پودر کاکائو و چیپس شکلاتی ترامیسو آماده شده را تزیین کنید.
مطلب پیشنهادی:  چرا حس ششم زنان قوی تر است؟

تعداد کلمات مطلب: 256

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

افراد موفق، بعد از ساعات کاری چه می‌کنند؟

آنچه که افراد موفق در ساعات خارج از کار انجام می‌دهند، به طرز قابل توجهی بر موفقیت آن‌ها د…