سوپ زرشک یکی از سوپهای سنتی و بسیار خوشمزه تبریزی است. این سوپ شباهت زیادی با سوپ ورمیشل دارد و اگر مهمان آذری زبانها باشید مطمئن باشید سوپ زرشک یکی از پیش غذاهای ثابت آنها است. این پیش غذا به خاطر وجود زرشک علاوه بر طعم خوشمزهای که دارد بسیار مقوی و دارای خواص بیشماری است. شما میتوانید این پیش غذا را برای مهمانیها و دورهمیهای خود تهیه کنید و به دلخواه با مرغ و یا فقط با استاک تهیه کنید. امروز در دلتامگ سوپ زرشک مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ زرشک تبریزی
- سیب زمینی ۲ عدد
- پیاز یک عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- زرشک ۳ قاشق غذاخوری
- رشته ورمیشل یک پیمانه
- عصاره مرغ یک عدد
- هویج ۲ عدد
- کره ۲۰ گرم
- آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ زرشک مجلسی
مرحله اول
ابتدا هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. پیاز را نیز پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر کره را ریخته سپس پیاز را افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود. سپس هویج و سیب زمینی را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله دوم
در ادامه کمی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را افزوده و عصاره مرغ را به همراه کمی آب حل کنید و روی مواد بریزید. اجازه دهید ابتدا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بجوشد.
مرحله سوم
وقتی سوپ جا افتاد و سبزیجات پخته شد رشته ورمیشل را به همراه زرشک و آب لیمو ترش اضافه کنید و هم بزنید. در انتها جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و زمانی که سوپ به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان.
نکات کلیدی در تهیه سوپ زرشک تبریزی
- در دستور اصلی این غذا اصلا مرغ یا مرغ ریش ریش شده وجود ندارد و فقط با آب مرغ تهیه میشود.
- میتوانید به جای عصاره مرغ از آب مرغ استفاده کنید.
- در صورت استفاده از عصاره مرغ نمک کمتری بزنید.
- میتوانید به جای جعفری کمی گشنیز نیز اضافه کنید.