اسنک با نان باگت یکی از روشهای بسیار راحت و فوری برای تهیه اسنک در خانه است. شما میتوانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید و از گوشت چرخ کرده، مرغ یا کالباس و سوسیس استفاده کنید. اسنکها یکی از غذاهای فوری و حاضری هستند که طعم آن را بچهها به شدت دوست دارند. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اسنک با نان باگت
- گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
- قارچ ۱۰ عدد
- رب ۱ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ ۳ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- پنیر دلخواه به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک با نان باگت
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید یا از پیاز سرخشده استفاده کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه ادویهها را به گوشت اضافه کنید.
مرحله دوم
مواد را تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شوند. قارچها را خرد و به همراه فلفل دلمه به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافی قارچ کشیده شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و خوشرنگ شود، حالا نوبت اضافه کردن کمی آب جوش است تا رب رنگ باز کند و گوشت خوب بپزد. حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن کشیده شود.
مرحله سوم
نانهای باگت را از وسط به چند برش مساوی تقسیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج کنید. سپس داخل نان را با سس کچاپ کاور کنید و مقداری از مواد گوشتی بریزید و به دلخواه پنیر رندهشده یا پنیر ورقهای قرار دهید.
مرحله چهارم
در ادامه ساندویچساز را به برق بزنید و صفحه آن را کمی چرب کنید. برشهای نان باگت را داخل ساندویچساز قرار دهید و در آن را بسته و ۵ دقیقه زمان دهید تا طلایی شود. برای پخت در تابه نیز نانها را داخل تابه قرار دهید و روی آن یک جسم سنگین بگذارید تا خوب فشرده و پنیر ذوب شود. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. این غذا را با پودر گوجه خشک تزیین کنید.
نکات کلیدی در تهیه اسنک با نان باگت
- میتوانید از کالباس و انواع سبزیجات دلخواه استفاده کنید.
- از تابه گریل برای پخت در تابه میتوانید استفاده کنید.
- بهتر است صفحات ساندویچساز را گرم کنید تا نانها به آن نچسبند.