املت کالباس یکی از املتهای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان صبحانه یا میانوعده سرو میشود.
املت کالباس با پنیر بسیار خوشطعم و غذایی کامل است. این غذا را میتوان بنا به سلیقه با انواع ژامبون تهیه کرد. پیشنهاد میشود برای شروع یک روز پرنشاط و پر انرژی از خوردن این املت خوشمزه غافل نشوید و حتما آن را امتحان کنید. طرز تهیه املت کالباس پنیری را در دلتامگ بخوانید.
مواد لازم
- ژامبون ۳۰۰ گرم
- تخممرغ ۴ عدد
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- کره به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- پودر آویشن در صورت تمایل
طرز تهیه املت کالباس پنیری
- کالباس را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید. در تابهای تکههای کالباس را با مقداری کره تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. بهتر است از کره به جای روغن استفاده کنید..
- در کاسهای تخممرغها را با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شوند؛ سپس نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری پودر آویشن به مواد بیفزایید.
- پنیر پیتزا و تخممرغها را روی ژامبونهای تفت داده شده ریخته و با هم مخلوط کنید. روی مواد فلفل بپاشید و درِ تابه را بگذارید تا املت پخته شود.
- وقتی املت آماده شد، آن را در بشقاب برگردانید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید. در صورت تمایل میتوانید موقع سرو املت، به جای پنیر پیتزا روی آن پنیر پارمزان بپاشید.
- این املت را با انواع ژامبون میتوان درست کرد؛ ولی بهتر است در تهیه آن از ژامبون مرغ استفاده کنید.
تعداد کلمات مطلب: 228