نرگسی اسفناج با پنیر یک صبحانه بسیار خوشمره است که میتوانید درست کنید
نرگسی اسفناج یکی از قدیمیترین، مقویترین و سادهترین غذاهای ایرانی است که در سالهای اخیر در رستورانهایی که صبحانههای لوکس سرو میکنند با کمی تفاوت به املت اسفناج هم مشهور شده است در ادامه با دلتامگ طرز تهیه نرگسی اسفناج را بخوانید.
مواد لازم
- اسفناج: ۷۰۰ گرم
- پیاز: ۳ عدد متوسط
- تخم مرغ: ۶عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه نرگسی اسفناج با پنیر
- اسفناجها را پاک کنید و بشورید و اجازه دهید در آبکش خشک شوند. سپس آنها را در قطعات درشت خرد کنید. برای پخت اسفناج نیاز به آب ندارید چون اسفناج خودش آب میاندازد. پس برای پخت اسفناجها را در یک قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز به مدت ۱۵ دقیقه بخارپز شوند.
- در این فاصله ۳ عدد پیاز را خلالی و نازک خرد کنید و تفت دهید تا سبک شوند. نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیازها اضافه کنید و پیازها را خوب سرخ کنید تا کاملا کاراملی شوند. حالا اسفناجهای پخته شده را به پیازها اضافه کنید و همراه با آنها کمی تفت دهید تا آب اسفناج کاملا کشیده شود و اسفناج هم کاملا سرخ شود.
- برای شکستن تخممرغها مخلوط پیاز و اسفناج را کمی به اطراف ماهیتابه کنار بزنید و وسط ماهیتابه یک گودی درست کنید. تخم مرغها را وسط این گودی بشکنید و ابتدا فقط سفیده تخم مرغ را با سایر مواد مخلوط کنید. به زردهها دست نزنید. وقتی سفید کمی خودش را گرفت درب ماهیتابه را بگذارید تا زردهها به حد دلخواه شما خودشان را بگیرند. یک روش دیگر هم این است که بعد از شکستن تخممرغها در ماهیتابه زرده و سفیده را کاملا با اسفناج و پیازها هم بزنید و مخلوط کنید.
- اگر دوست دارید نرگسی اسفناج پنیری داشته باشید وقتی که زرده کمی خودش را گرفت (بعد از یک یا دو دقیقه) مقداری پنیر پیتزا یا چدار روی نرگسی بپاشید و به همان ترتیب درب ماهیتابه را بگذارید تا هم تخممرغها خودشان را بگیرند و هم پنیر آب شود.
تعداد کلمات مطلب: 322