کیک فنجانی پرتقالی یک دسر پاییزی خوشطعم و عطر است که خاصیت زیادی دارد. این کیک که خیلی هم ساده تهیه میشود، برای کودکان میانوعدۀ مناسبی همراه با شیر یا آب میوههای طبیعی است.
مواد لازم:
- تخممرغ: ۲ عدد
- شکر: ۷ قاشق غذاخوری
- وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
- روغن: ۶ قاشق غذاخوری
- آرد: ۱۰ قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
- آب پرتقال: شش قاشق غذاخوری
- پرتقال: ۲ عدد
طرز تهیه:
پرتقالها را خوب بشویید. پوست آنها را بگیرید و رندۀ ریز کنید.
دقت کنید فقط قسمت نارنجی پوست را رنده کنید. اگر قسمت سفید رنگ را رنده کنید، تلخ میشود.
تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید.
شکر، پوست پرتقال رنده شده و وانیل را به تخممرغ افزوده و هم بزنید.
وقتی شکر و تخممرغ کاملاً با هم مخلوط شدند، روغن را به مواد بیفزایید. سپس آب پرتقال و آرد و بیکینگپودر الک شده را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط منسجم و یکدست شود. حالا خمیر کیک آماده است.
فنجان یا استکان موردنظر را چرب کنید. یکسوم فنجان را از خمیر پر کنید، چون کیک در طول پخت پف میکند و حجم آن زیاد میشود.
در قابلمهای آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. توجه کنید که مقدار آب قابلمه تا نصف ارتفاع فنجانها باشد و بیشتر نشود.
پس از اینکه آب جوشید، فنجانها را در قابلمه بگذارید. روی در قابلمه یک دمکنی خیلی ضخیم بگذارید و زیر آن را کم کنید تا با حرارت ملایم آرام بجوشد.
کیکهای فنجانی باید حدود ۲۰ دقیقه در قابلمه با آب در حال جوش بمانند.
پس از گذشت این زمان، گاز را خاموش کنید و با یک حوله روی قابلمه را بپوشانید. فنجانها باید ۱۰ دقیقه در قابلمه بمانند.
پس از ده دقیقه کیک آماده است. در قابلمه را بردارید و فنجانها را بیرون بیاورید.