فرنی آرد گندم، یک دسر مخصوص افطار

2
5
زمان مطالعه: 2 دقیقه
فرنی با آرد گندم طعم و مزه بی‌نظیری دارد و شما می‌توانید این نوع فرنی را در منزل به سادگی و با صرف زمان کمی بپزید.

فرنی با آرد گندم یکی از فرنی‌های بسیار خوشمزه است و‌ می‌توانید برای مهمانی و ماه مبارک رمضان آن را درست کنید. فرنی‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما‌ می‌توانید این فرنی را با آرد گندم به راحتی تهیه نمایید. همچنین فرنی‌ها را‌ می‌توانید به‌صورت ساده یا دو رنگ و حتی سه رنگ با پودر کاکائو درست نمایید. فرنی یک دسر کرمی است که‌ در کمتر از ۱۰ دقیقه به راحتی آماده می‌شود. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه فرنی با آرد گندم را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد گندم

  • شیر ۴ پیمانه
  • آرد گندم ۶ قاشق غذاخوری
  • شکر ۶ قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم

تهیه فرنی با شیر

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا نیمی از شیر را داخل قابلمه مورد نظر بریزید و بعد نیمی دیگر را داخل یک کاسه خالی کنید. آرد را نیز بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شود. سپس مخلوط تهیه‌شده را به شیر داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. اگر همه آرد را یکباره اضافه کنید، به خوبی داخل آرد باز نمی‌شود و گلوله‌ گلوله می‌شود و باید در انتها آن را از صافی رد کنید.

مرحله دوم

در ادامه شکر را نیز اضافه و مداوم روی حرارت کم، فرنی را هم بزنید تا شکر ذوب و کم‌کم فرنی غلیظ شود. سپس به آن وانیل و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا کم‌کم فرنی به غلظت برسد. دقت کنید فرنی بعد از سرد شدن خودش را‌ می‌گیرد و در حدی که خودش را گرفت کافی است و می‌توانید از روی حرارت بردارید.

مطلب پیشنهادی:  ۶ موقعیتی که نباید عذرخواهی کنید!

مرحله سوم

مواد فرنی را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت مقداری زعفران دم‌کرده غلیظ اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ باز کند. لیوان یا کاسه سرو را بردارید و مواد سفید رنگ را بریزید و کمی صبر کنید تا خودش را بگیرد و بعد فرنی زعفرانی را اضافه کنید و به دلخواه تزیین نمایید.

نکات کلیدی در تهیه فرنی با آرد گندم

  • باید حرارت ملایم باشد تا بوی خامی آرد گرفته شود.
  • این مقدار برای ۶ نفر مناسب است و شما‌ می‌توانید با توجه به نیاز خود آن را تغییر دهید.
  • می‌توانید مواد را به سه قسمت تقسیم و به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کنید.

فرنی با آرد گندم

تعداد کلمات مطلب: 379

اپلیکیشن مجله دلتا

2 دیدگاه

  1. ناشناس

    23 اسفند 1402 در 1:12 ب.ظ

    خیلی خوشمزه س

    پاسخ

  2. ناشناس

    15 خرداد 1403 در 6:19 ب.ظ

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…