نیمرو خامهای یکی از روشهای فوقالعاده خوشمزه برای تهیه یک صبحانه یا شام عالی، خوشمزه و متفاوت است که میتوانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید. نیمرو یکی از کمهزینهترینها غذاها به شمار میرود که میتوانید بنا به ذائقه و سلیقه خود آن را شل یا سفت تهیه کنید. میتوانید از روغن معمولی یا کره یا مخلوط هر دو استفاده کنید تا کره نسوزد. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه نیمرو خامه ای را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه نیمرو خامه ای
- خامه ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
- تخممرغ ۲ عدد
- نمک به مقدار لازم
- کره و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه نیمرو خامه ای
مرحله اول
ابتدا داخل تابه مورد نظر کره و روغن را بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه گرم شود. زمانی که روی آن حباب زد، باید تخممرغ را اضافه کنید.
مرحله دوم
تخم مرغها را وسط خامه بشکنید و به اندازه دلخواه نمک روی آن بریزید و در تابه را بگذارید تا تخممرغها بپزند و خودشان را بگیرند. شما میتوانید بنا به ذائقه خود میزان سفتی و شل بودن نیمرو را کم و زیاد کنید. اگر دوست دارید عسلی باشد ۳ دقیقه کافی است.
مرحله سوم
پیاز داغ را داخل یک تابه با کمی زردچوبه تفت دهید و بعد از نرم شدن کنار نیمرو بریزید و بعد از ۱ دقیقه دیگر از روی حرارت بردارید و به همراه نان تازه سرو کنید. میتوانید در انتها روی نیمرو کمی فلفل سیاه بریزید.
نکات کلیدی در تهیه نیمرو خامه ای
- به دلخواه میتوانید به مواد کمی قارچ اضافه کنید.
- خامه را بیش از اندازه روی حرارت قرار ندهید وگرنه میسوزد.
- شما میتوانید زرده و سفیده تخممرغ را ترکیب کنید و یا میتوانید بدون هم زدن بگذارید تا تخم ببندد.
- میتوانید از پنیر خامهای بهجای خامه صبحانه استفاده کنید و در آن صورت نمک کمتری بریزید.