تهیه کیک سیب و دارچین داخل قابلمه

0
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر به طعم و مزه کیک‌‌های ساده به‌خصوص معطر علاقه دارید و دسترسی به فر ندارید داخل یک تابه یا قابلمه می‌توانید این کیک را تهیه کنید.

کیک سیب و دارچین در قابلمه یکی از روش‌‌های بدون دردسر برای تهیه کیک سیب و دارچین است. برای تهیه این کیک نیازی به فر ندارید و‌ می‌توانید داخل قابلمه یا ماهیتابه رژیمی به راحتی این کیک را تهیه کنید. برای تهیه این کیک باید شکر را کاراملی کنید که روش خیلی ساده‌ای‌ است. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

  • آرد ۱ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری
  • ماست ۱۵۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب ۱ عدد
  • شکر ۴۰ گرم حدود ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۳۰ گرم معادل ۶ قاشق غذاخوری
  • دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای‌خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای کارامل کیک

  • شکر ۳۰ گرم
  • کره ۳۰ گرم

کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

مرحله اول

ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم‌دما شوند. سپس سیب را پوست بگیرید و به دلخواه با کمک هسته‌گیر هسته سیب را درآورید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. اگر هسته‌گیر ندارید‌ می‌توانید سیب را خرد کنید. آرد و بیکینگ‌پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.

مرحله دوم

برای کاراملی کردن باید شکر را داخل یک تابه نچسب بریزید و صبر کنید تا با حرارت کم شکر ذوب شود. دقت کنید اصلا نیازی به هم زدن ندارد و باید با حرارت کم خودش ذوب شود و بعد کره را اضافه کنید. سپس سیب‌‌های حلقه‌شده را روی کارامل قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و بگذارید سس غلیظ و جاافتاده شود.

مطلب پیشنهادی:  این اشتباهات آرایشی، شما را پیر می‌کند

مرحله سوم

تخم‌مرغ‌‌ها را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود. بهتر است طی هم زدن با لیسک دورگیری کنید تا همه تخم‌مرغ هم بخورد. در ادامه روغن مایع و ماست و دارچین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

تهیه کیک سیب و دارچین داخل قابلمه

مرحله چهارم

حالا باید مخلوط آرد را به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید و مایه کیک تهیه‌شده را داخل تابه سیب‌‌ها بریزید و روی آن را صاف کنید. در قابلمه یا تابه را ۱۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد و کیک بپزد و بعد از این زمان باید با چنگال کیک را تست کنید. اگر پخته بود برگردانید و برای طرف دیگر ۵ دقیقه دیگر زمان دهید.

نکات کلیدی در تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

  • می‌توانید از شکر قهوه‌ای نیز استفاده کنید.
  • مقدار شیرینی این کیک بسیار کم است و شما‌ می‌توانید به دلخواه مقدار شکر را زیاد کنید.
  • گردو نیز می‌توانید بریزید.

تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

تعداد کلمات مطلب: 428

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…